![]() |
Re: Donatii piese E36 [doar cereri]
Am o rugaminte mare,am faru din stanga mai sta decat intr-o clema si imi este frik sa nu il pierd,daca are cineva,ma intereseaza doar carcasa k restul cu geam le pun pe ale mele.mult respect.un pm rog sa imi dati cine are.
|
salut , daca are cineva o aripa fata dreapta de sedan e36 culoare granitsilber metallic 237/7 , .chiar si contra cost. 0758 456 505
|
are cineva doua usi de pisica,nelovite si nevopsite pt partea dreapta(pasager) fata+spate?daca are cineva si il incurca prin garaj le iau :D
|
salut colegii ! am si eu nevoie de 2 acarete !
plasticul care se prinde cu 2 surubele pe capacul de la torpedo ! rama metalica de la panou de lumina dintre parasolare ! daca are cineva si poate sa ma ajute ....si contracost !!! 0768 885511 |
Care e plasticul care se prinde cu 2 surubele pe capacul de la torpedo ! ????
O poza o schitza ceva... E plasticul in care se fixeaza aerisirile pe partea pasagerului ? |
1 Attachment(s)
[QUOTE=the_rifle;5403466]Care e plasticul care se prinde cu 2 surubele pe capacul de la torpedo ! ????
O poza o schitza ceva... uite chestia asta |
se refera la prinderea de la usa torpedoului,practic e montat pe usita,seamana cu prinderea de pe stalpii masinii,doar ca mult mai mic..
|
Am aruncat chestia aia... :( Am schimbat torpedoul cu totul...
Si am avut proasta inspiratie sa arunc si yala torpedoului cand am schimbat torpedoul... Acum nu se mai potriveste cheia... |
Quote:
:)) asta este ...asa se intampla cand nu ai ce face cu unele chestii apoi ai nevoie ...eu am aruncat mufe de bmw pentru mp3 ..si acum am nevoie si tre sa cumpar si dastea ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
the_rifle nu ai cumva pe acasa chestia asta din poza,dar sa aiba butonul ok.Nu imi face contact cand inchid usa
|
Potriveste si de la sedan?
|
Quote:
|
salutare....se "loveste" care prin drumul lui de niste tocluri pentru stopuri?
imi trebuiesc toate! :D multumesc! |
Quote:
nu am... :( |
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning