Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea. b....... (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/34288-dacia-mea.html)

ozn_yakuza 14-10-07 11:05

Re: dacia mea. b.......

auzi eu am vazut masina ta in pitesti si e belea dar cum o deschizi?

ozn_yakuza 14-10-07 11:10

si inca o intrebare stie cineva daca astia de la RAR cand duci masina o si cantaresc?
ca eu am usurat-o destul de mult si nu as vrea sa se ia aia de mine ca e prea usoara.
eu i-am dat jos contra berele care tin barele de plastic
am dat jos scutul motor
am dat jos scutul rezervor
am dat jos toata partea fata aceea din fata radiatorului care oricum e mascata de bara
am taiat ramforsarile de la capota fata si capota spate
am taiat acele ramforsari din spatele banchetei spate
am taiat ramforsarile de la usi acolo unde nu e prin nici un surub sau altceva
adica in concluzie e mult usurata dar nu am apucat sa o cantaresc si de aceea te intreb daca ai idee daca RAR-ul ti-o cantareste?

boss_barosanu 14-10-07 13:00

frate nu stiu ce sa zic dar daca te prinde raru pe strada ti-o cantareste si te ia de asta. usa o deschid din alarma. am pe motoras de inchidere,

RENAULTts 14-10-07 13:14

Dar te-ai gandit ce se va intampla cu tine in masina aia ,ce a ramas fara o parte din structura de rezistenta ,in cazul unui accident!

boss_barosanu 14-10-07 13:45

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RENAULTts (Post 1148624)
Dar te-ai gandit ce se va intampla cu tine in masina aia ,ce a ramas fara o parte din structura de rezistenta ,in cazul unui accident!

la asta ma gandesc si eu ca i-a luat din rezistenta. ori cum e masina lui si face ce vrea din ea. am revenit cu o poza cu ceasurile de bord cu acul taiat. sper sa iasa ceva frumos;) ;) ;)

ozn_yakuza 14-10-07 16:33

ma oricum daca faci accident cu o dacie oricum te ranesti si poate mori.ce structura de rezistenta are dacia .....
deci sigur ti-o cantaresc astia de la rar?

boss_barosanu 14-10-07 18:22

2 Attachment(s)
sar putea mai mult ca sigur sa te cantareasca dar mai bagi si u cateva pietre in masina sa fie mai grea. sa nu o iei in nume de rau. am rev cu poza cu ceasurile de bord. maine o sa revin cu alte poze cu ceasurile cu ele pe masina

Villy ATS 14-10-07 18:25

super tare frate...:) da nu trebuia sa te rezumi la 180...puteai sa pui mai mult..;)

boss_barosanu 15-10-07 00:08

Quote:

Originally Posted by villy02ats (Post 1149001)
super tare frate...:) da nu trebuia sa te rezumi la 180...puteai sa pui mai mult..;)

puteam dar nu am vrut. vreau sa fie normal cat are pe bord. maine sper sa le pun pe masina

boss_barosanu 15-10-07 16:16

1 Attachment(s)
am terminat ceasurile. sper sa va placa.

boss_barosanu 16-10-07 00:12

2 Attachment(s)
un filmulet cu ceasurile. sper sa va placa.

CIPRIAN_17_CIP 16-10-07 00:40

super

frate e reusit bordul!sunt curios cum arata pe timp de zi? lasa si u niste poze.

CIPRIAN_17_CIP 16-10-07 00:49

de ce mai villy e mult mai bine asa.pe bune

ozn_yakuza 16-10-07 09:09

omule nu te supara dar de ce masina sunt acele?cumva de logan?

ozn_yakuza 16-10-07 09:11

o sa iti trim eu niste poze cu bordul meu nu stiu daca o sa iti placa dar o sa facem schimb de pareri.

All times are GMT +2. The time now is 23:30.

- Copyright 2026 4Tuning