![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
http://www.newsin.ro/accident-hunedo...2448&hid=video
Accidentu de la rusi |
Ieri la 3.45 PM St.Louis (Interstate 40) :
Sper ca nu e prea off-topic : http://www.ksdk.com/life/community/g...e-469816b6a7e1 |
mdaaa politia romana nu are ce face intotdeauna e depasita de evenimente in primu rand nu e vin alor ptr numaru mare de accidente.dar in unele cazuri si ei accidentu cu caii pe autostrada buc-pitesti putea sa patruleze ca doar au 4 echipaje pe autostrada.e infrastructura mai multe vechimea autovehiculelor si educatia unora..
|
.... mda , apai si romanii habar nu au sa circule pe autostrazi , .....vin din spate cu faza lunga , ruleaza cu 90 km/h (nu ma refer la tir-uri sau dacii vechi) .. ... , noi cerem autostrazi dar ne lipseste cultura ... sa nu mai vb de giratorii (nerespectarea benzii de circulatie)
|
Quote:
Imi pare nespus de rau ca s-a pierdut o viata omeneasca.....Ma tot intreb de ce a trebuit sa mi se intample mie una ca asta?..... va rog nu va mai certati pe tema asta....politia va decide vinovatul.... eu am iesit din spital si sunt ceva mai bine, si dani(colecul meu de facultate cu care eram in masina) e ceva mai bine dar el este inca in spital. va multumesc pt urari si sper sa ne vedem cat de curand posibil |
insanatosire grabnica mitza
|
Quote:
|
Astazi pe drumul dintre Hunedoara si Hateg prin Silvas la marginea padurii inainte de releu,o masina era parcata de-a dreptu' pe verticala in padure,prea multe detalii nu stiu sa dau ca nu am oprit dar sigur nu erau victime,oricum purtati centura de siguranta,salveaza vieti!
|
centura salveaza vieti dar mai sunt si altele abs airbag...
|
azi si la semafoare la artima a fost ceva...era o dacie pe bordura lana Hamburgerie ,puscata in spate calumea ...e parcata si acum pe margine acoperita cu o carpa alba :))
|
E data draq intersectia aia....
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am ramas masca in seara asta de giratoriu ala de la iesire din deva cand vii din centru ...n-am mai fost pe acolo de nush cand:)) numai pe centura :)
|
mie mi se pare k tot asa se circula prin deva aglomerat mai ales acolo de la lic auto pana la lido atat k nu mai stai la semafoare..
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning