![]() |
Re: MPBZ III - 10 martie 2007
Quote:
|
cel mai bine faci o mare cursa cu cine vrei tu !!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
BRAVO TIE FRATE .RESPECT |
...te astept Florica sa ma bati...prieteneste pe umar, cand am sa fac o oferta greu de refuzat si cand ai sa-ti dai seama ca ai gresit amarnic in ceea ce ma priveste si poate am sa-ti satisfac si toate nelamuririle si curiozitatile care te macina acum.[/QUOTE]
-Nu am nevoie de oferta ta pentru mine. Fa o oferta pt oameni care vin si concureaza.....apropo nu ma macina nimic referitor la tine ma macina referitor la baietii nostri din club si la prietenii din alte cluburi.[/QUOTE] mA DUC LA pushcarie Floricaaaaaaaaaaa... omu iti satisface orice curiozitate.......... ................super tare........................ |
Quote:
asha fel ma toba????aasha taran??? |
Quote:
|
Quote:
|
Hai ca ati luat-o pe aratura rau de tot... Pana iese Gratzian din treaba, TOPIC INCHIS. Prea multe vorbe grele aruncate in vant...
Cat despre MPBZ... Ca sa interzici accesul cuiva la o cursa, trebuie s-o faci inainte. Cele doua editii de pana acum, fara participarea si ajutorul celor din Bucuresti, nu existau. Ba nu, gresesc. Existau, dar doar cu numele, ca masini... mai putin. Cat despre siguranta... Cum am mai scris la prima editie... bine ca era cimitirul aproape. Poate ar trebui sa iei siguranta ca un bun criteriu de departajare a curselor. Din punctul asta de vedere... MPBZ nu a existat. Daca cineva crede ca acest topic ar trebui deschis, pe motive serioase, il redeschidem. Week-end placut la toate lumea! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning