Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Diverse, evenimente, discutii, pareri (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33602-diverse-evenimente-discutii-pareri.html)

MauS 24-03-08 09:05

Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri

Quote:

Originally Posted by Outlaw_a (Post 1439934)
Ultima oara cand ne am intalnit toti am murit de ras... Nu cred ca radeam mai tare daca Bogyciu avea alta masina :)

Mai fa tu d'astea sa vezi ce "pauza" iti iei de la forum:-):-))))

aaaaa..... si pana la urma ce ai vrut sa spui?:)

Outlaw_a 24-03-08 13:40

Ati inteles gresit :|..... De fapt m am exprimat io gresit... Am vrut sa zic ca pentru mine nu conteaza masina, ne am intalnit toti, am glumit, am ras, nu a contat ce masina are fiecare... cat despre Bogyciu e un baiat super de treaba :) scuze daca te am suparat :P....

PS : De acum nu ma mai mananca sa postez :))))

KAB 06-04-08 15:44

Baaaai!!! Am revenit !!! o Intalnire ceva?? :)

Au revoir!

Bogyciu 21-04-08 19:49

A tacut lumea, nu mai zice nimeni nimic? Cum a fost la Braila? Ce ati facut Vali, Mihai, stiu ca ati trecut de prima runda dar apoi am plecat...

KAB 22-04-08 13:54

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1495627)
A tacut lumea, nu mai zice nimeni nimic? Cum a fost la Braila? Ce ati facut Vali, Mihai, stiu ca ati trecut de prima runda dar apoi am plecat...

AU trecut si de a doua si de a treia, au luat vreo 2-3 cupe si au plecat... ;)

Bogyciu 30-05-08 21:07

Mai nou am intrat si noi in programul "Big Brother". Stie cineva amplasarea exacta a camerelor in intersectii? Eu unu la o plimbare azi am fazut una bucata la intersectie Pelican, una jos la Politie, una in Piatza Veche (exact langa mag de covoare) si inca una la intersectia Unirii cu Isaccei. Restul pe unde sunt, si cand intra in actiune?

jipy_4u 30-05-08 22:17

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1562708)
Mai nou am intrat si noi in programul "Big Brother". Stie cineva amplasarea exacta a camerelor in intersectii? Eu unu la o plimbare azi am fazut una bucata la intersectie Pelican, una jos la Politie, una in Piatza Veche (exact langa mag de covoare) si inca una la intersectia Unirii cu Isaccei. Restul pe unde sunt, si cand intra in actiune?

yo am agsit p net o camera din piatza civica :) http://www.mobotix.ro/ro/camere_supr...e_js_1047.html

Eugen_TL 30-05-08 22:53

ce scop au aceste camere? :)

vlad_Mafiotu 31-05-08 13:11

este una la sens giratoriu acolo la delta

Bogyciu 31-05-08 20:47

Sunt destule, mai exact tot orasul: la spital, la peco, la BIG, mai peste tot, asa ca aveti grija cum dozati gazu' si mai ales grija la culoarea de la semafor... :???:

Eugen_TL 31-05-08 21:06

pana la urma sunt camere prin care "vizitezi" orasul sau prin care dai amenzi la politie ? :) nu cred ca in TL ar baga asa ceva politia inca

Bogyciu 01-06-08 00:38

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1564054)
pana la urma sunt camere prin care "vizitezi" orasul sau prin care dai amenzi la politie ? :) nu cred ca in TL ar baga asa ceva politia inca

Ba uite ca au bagat! Sunt camere de monitorizare a traficului si nu numai...

Eugen_TL 01-06-08 02:46

pai stii sigur ca sunt si cu radar? una e monitorizare si alta e sa-ti trimita pe baza lor amenzi acasa :)

Bogyciu 01-06-08 11:52

Nu cred ca au radar, dar daca treci pe rosu iti dai seama ca iti vine premiul prin posta...

Eugen_TL 01-06-08 12:35

asta depinde si daca se vede si culoarea ROSIE a semaforului in filmare :).. depinde cum sunt puse de unghi! in fine si asa orasul e mic asta mai lipsea..nu mai poti face nici o branza acum

All times are GMT +2. The time now is 21:14.

- Copyright 2026 4Tuning