![]() |
Re: Vand telefoane mobile noi si folosite. Update zilnic al ofertei!!!
mai degraba Sirocco Gold, ca 8800 nu am avut niciodata Gold. te anunt daca e sa apara
|
6300 ai sau poti aduce si daca da imi poti spune un pret aporximativ
|
88RED 6300 nu am momentan, insa are un prieten de-al meu la 150 sau 155E. suna-l la 0727 756 581 si vezi daca iti poate trimite. bafta !
OFERTA 14-02-2008 Nokia 6500 slide, telefonul este nou, sigilat, lifetimer 00:00, baterie neformatata, neblocat, insotit de toate accesoriile din pachetul standard, CARD 256 Mb inclus, garantie reala 2 ani la Altex incepand cu 13.02.2008 - 949 Ron CEL MAI MIC PRET GARANTAT !!! Lg Shine Titanium Black, telefoanele sunt noi, sigilate, lifetimer 00:00, baterii neformatate, functioneaza in orice retea si sunt insotite de toate accesoriile din pachetul standard, meniu in lb romana, garantie reala 2 ani, factura - 155 Euro PROMOTIE !!! Sony-Ericsson K810i, telefoanele sunt noi, sigilate, lifetimer 00:00, baterii neformatate, functioneaza in orice retea si sunt insotite de toate accesoriile din pachetul standard, CARD 128 Mb inclus, garantie reala 2 ani - 195 Euro DIN NOU PE STOC !!! Contact: 0720 007 363 / 0740 242 746 |
Samsung E530 Lavender Pink, telefonul arata foarte bine, functioneza perfect in orice retea si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard + Husa din piele - 219 RON PRET BOMBA !!!
|
Nokia 6500 slide sigilat vandut.
SE K810i sigilate vandute. OFERTA 18-02-2008 Telefoane noi, sigilate: Lg Shine Titanium Black, telefoanele sunt noi, sigilate, lifetimer 00:00, baterii neformatate, functioneaza in orice retea si sunt insotite de toate accesoriile din pachetul standard, meniu in lb romana, garantie reala 2 ani, factura - 155 Euro PROMOTIE !!! Telefoane folosite: Nokia N72 pink, telefonul arata foarte bine, functioneaza perfect in orice retea si este insotit de incarcator original si card 512 Mb - 449 Ron Samsung X820, telefonul arata foarte bine si functioneaza perfect in orice retea. Nu am la el nici un accesoriu. Doar telefon si baterie - 279 Ron Samsung E530 Lavender Pink, telefonul arata foarte bine, functioneza perfect in orice retea si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard + Husa din piele - 219 Ron !!! Contact: 0720 007 363 / 0740 242 746 |
samsung x820 as vrea eu dar problema e ca banii nu ii am ii obtin din spv c100 daca reusesc sa-l vand... u nu accepti schimburi nu?
|
accept si schimburi insa C100 nu ma tenteaza. sry.
E530 si N72 vandute. |
Nokia 2610 sigilate, Made in Germany, telefoanele sunt noi, lifetimer 00:00, baterii neformatate, meniu in lb romana, functioneaza in orice retea si sunt insotite de toate accesoriile oferite de producator, garantie reala 2 ani - 149 Ron
|
Quote:
|
Quote:
|
X820 vandut.
|
Sony-Ericsson P990i, telefonul arata foarte bine, prezinta minore urme de folosire, nu este blocat in nici o retea si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard + CARD 2 Gb si garantie pana in aprilie 2009 - 680 Ron PRET BOMBA !!!
|
Nokia E90 mocca, Made in Finland, telefonul este nou, baterie neformatata, lifetimer 1:48, nu prezinta absolut nici o urma de folosire, tipla pe display, meniu in lb romana, functioneaza fara probleme in orice retea si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard, CARD 512 Mb inclus - 539 euro PRET BOMBA !!!
|
P990i vandut.
|
OFERTA 25-02-2008
Telefoane noi, sigilate: Lg Shine Titanium Black, telefoanele sunt noi, sigilate, lifetimer 00:00, baterii neformatate, functioneaza in orice retea si sunt insotite de toate accesoriile din pachetul standard, meniu in lb romana, garantie reala 2 ani, factura - 155 Euro PROMOTIE !!! Nokia 2610 negre, sigilate, Made in Germany, telefoanele sunt noi, lifetimer 00:00, baterii neformatate, meniu in lb romana, functioneaza in orice retea si sunt insotite de toate accesoriile oferite de producator, garantie reala 2 ani - 149 Ron CEL MAI MIC PRET GARANTAT !!! Telefoane folosite: Nokia E90 mocca, Made in Finland, telefonul este nou, baterie neformatata, lifetimer 1:48, nu prezinta absolut nici o urma de folosire, tipla pe display, meniu in lb romana, functioneaza fara probleme in orice retea si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard, CARD 512 Mb inclus - 539 euro PRET BOMBA !!! Contact: 0720 007 363 / 0740 242 746 |
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning