Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Various ! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3187-various.html)

Manson 24-08-05 20:51

nu ma ajuta si p mine nimeni mah cu o bara:((

kickass 24-08-05 22:54

mah.. tu ce vrei acuma? sa iti punem noi bara? e mare webul si gasesti tot ce vrei :wink:

Manson 24-08-05 23:29

mdea......bine oricum m a ajutat tng cu niste sfaturi si ce sa fac .... merci TNG;)

PYT 25-08-05 13:02

Am si eu o intrebare pt tine manson: ce e cu negru ala zici k ai turnat un cazan cu zmoala pe masina si verdele ala fosforescento-radioactiv, zici k ai bagat masina intr-un reactor nuclear.. nici sobolanii nu cred k se apropie de asa o masina, daramite un om (normal la cap).
Poate k sunt prea rau, dar mai bine ti-ai revizui gusturile k este adevarat k astea nu se discuta, but damn.. la tine sunt chiar :chainsaw:

:peace:

sandrin 25-08-05 18:30

1 Attachment(s)
logan.. :arrow:

Manson 25-08-05 20:06

problema mea cum o fac ... nu crezi? faceti frate si voi si dupa mai spuneti de altii dekt vorba de unii puneti va si voi neuronu ala plictisit la munca .... sunt si maeshtrii pe aciulea da unii nu prea au ce cauta io unu ma chinui si io .... mai gresesc k oricine asa k shhhhhhhhhhhh da?
salutare lu xxdadixx respect frate esti no1 si tng .....;)

xxdadixx 25-08-05 20:22

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"Manson\"
salutare lu xxdadixx respect frate esti no1 si tng .....;)

Salutari! \Sa nu fiu offtopic pun niste poze de-ale mele de cand eram incepator Asta e a doua masina dintr-un unghi mai comlex. Si totusi e lucrata foarte bine in comparatie cu multe lucrari de aici. Asta pt ca eu nu am sarit dintr-o data la unghiuri grele :D

Manson 25-08-05 21:41

pai ce am zis xxdadixx k esti no1:d multi decat gura de ei....dar tu...dai lectii.......bv mane

Stuey 25-08-05 23:01

Re:

2 Attachment(s)
lumea buna nu prea mai posteaza pe aici???sau se fac de rusine??intrebam si eu...
P.S : a doua mea masina (mai demult)...nu-i asha ca ruleaza??
Urmeaza o supernova

Manson 26-08-05 02:22

chiar e misto golfu......bv.....

Stuey 26-08-05 13:13

Re:

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"Manson\"
chiar e misto golfu......bv.....

mersi...si dupa cum am promis...urmeaza super nova...Sunt curios ce parere avetzi :D :D :D
M-am chinuit ceva la ea...dar am o satisfactie de fiecare data cand o privesc.

xxdadixx 26-08-05 13:26

Plasa din spoiler era bine daca o faceai neagra, dupa ce ai colorat toata masina inainte sa dai deselect trebuia sa dai Image-Adjustments- Autolevel. Oglinzi prea mari si jante spalacite. In rest ok

Stuey 26-08-05 13:31

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Plasa din spoiler era bine daca o faceai neagra, dupa ce ai colorat toata masina inainte sa dai deselect trebuia sa dai Image-Adjustments- Autolevel. Oglinzi prea mari si jante spalacite. In rest ok

ok...faza cu auto level nu o stiam :D merci pt sfaturi...jantele se pot schimba...si imediat fac plasa neagra....e cat de cat terminata.nush daca mai merge sa-i dau autolevel acu...a mers intr-un final....cu tot cu plasa, jante, autolevel...(oglinzile nu le schimb...)

xxdadixx 26-08-05 13:39

Selectezi iar numai verdele. Nu-i sigur ca merge de fiecare data. Mai poti selecta si jantele astea si ssa dai filter sharpen.

Skillzu 27-08-05 01:46

1 Attachment(s)
cica am refactu shi yo holdenu.....cum e??...dadi???la sange baga :D

All times are GMT +2. The time now is 01:56.

- Copyright 2026 4Tuning