![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
am eu un 12 mega pixels si va pozez cu prima ocazie cand voi veni la o intalnire .sa aveti masinile curate poate vi se face loc de vreun articol in ziarul local. LOL
sincer as vrea sa vad mai multe poze de la intalnirile voastre. |
Quote:
|
Quote:
cum a fost anu trecut...aku doi ani o sa urcam mai multe pe forum:D |
inca ceva piese pe masinuta mea...
FOLLOW THE LINK BELOW :D |
Quote:
|
709 euro + 200 lei montajul
|
Quote:
|
da, dar merita!
si inca nu este folosit asa cum trebuie...asta se va intampla dupa ce va urca spre 200 cp:D |
Quote:
|
obiectivul meu este de a scoate tot ce se poate din masina asta. nu doresc sa o prepar pentru curse ci doar sa ajung la limitele superioare ale performantelor de care este capabila, in acelasi timp sa o pot folosi si zi de zi. sunt in curs de finalizare al stadiului 2 ceea ce va insemna cca 150 cp si peste 300nm.
inainte de a sari peste "pragul" de 200 cp trebuie sa fac investitii serioase in sistemul de franare, precum si in intreg trenul de rulare (jante, gume, suspensii). de exemplu, pentru puterea asta ma gandesc la anvelope late, de 245 sau chiar 265. toate la timpul lor.:-) |
felicitari pt. masina ... asta inseamna sa bagi bani intr`o masina... nu cum fac altii din piatra cumpara o bucata de plasa si asta e tunat la ei
|
merci, man!
in afara alora cu plasa mai sunt si cei cu stickere... :D dă tuning...:lol: |
corect corect!
|
Quote:
|
o plasa nu inseamna tuning... ce eu dak am pleoape si folie inseamna ca e tuning? si mai bag o plasa pe undeva gata am masina tunata
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning