Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

Ali_ump 18-05-07 18:54

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by luk12 (Post 907905)
ai ideie kumva unde gasesc niste cauciucuri pe 13 la mana a doua da mai eftineala

nici asta nu stiu....pe la dezmembrari...la :rolleyes2 dumbrava ...

luk12 18-05-07 18:58

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 907912)
nici asta nu stiu....pe la dezmembrari...la :rolleyes2 dumbrava ...

mersi mult pt informatie

Ali_ump 18-05-07 19:37

Pt putin ....te astept pe la intalniri ...numai bine

SashaNT 19-05-07 11:20

Are lumea masini tunate .. si nu mai incape pe forum de altii

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 907994)
Pt putin ....te astept pe la intalniri ...numai bine

Aline dar de ce ai inchis topicul lui Khrysty ?????? Pt ce ?????? care e problema ma de sunteti asa de invidiosi si rautaciosi ..
In primul rand BAL , mai intai vezi`ti de gusturile tale ... in al doile`a rand nu ti`a impus nimeni ca trebuie sa`ti placa masina lu Cristi ! Si daca nu`ti placea nu mai comentai acolo la inceput : e frumoasa .. si asa mai departe ! Unii sunt ca niste tzatze cu 5 fetze .. mai da`o dracului de treaba .
Numai impresii ca masina mea e mai tare si masina mea face liniutze.. hai ma ca va expirati ! Ce conteaza ca unu are bani si altu nare ? Acuma ma apuc eu sa fac misto de toata lumea ? hai bai sa fim seriosi !

buddy_lexx 19-05-07 13:28

Re: Are lumea masini tunate .. si nu mai incape pe forum de altii

Quote:

Originally Posted by SashaNT (Post 908832)
Aline dar de ce ai inchis topicul lui Khrysty ?????? Pt ce ?????? care e problema ma de sunteti asa de invidiosi si rautaciosi ..
In primul rand BAL , mai intai vezi`ti de gusturile tale ... in al doile`a rand nu ti`a impus nimeni ca trebuie sa`ti placa masina lu Cristi ! Si daca nu`ti placea nu mai comentai acolo la inceput : e frumoasa .. si asa mai departe ! Unii sunt ca niste tzatze cu 5 fetze .. mai da`o dracului de treaba .
Numai impresii ca masina mea e mai tare si masina mea face liniutze.. hai ma ca va expirati ! Ce conteaza ca unu are bani si altu nare ? Acuma ma apuc eu sa fac misto de toata lumea ? hai bai sa fim seriosi !

si mai vor club :)))

Ali_ump 19-05-07 13:35

Quote:

Am inchis topicu pt. ca asa a vrut Cristi....deci nu am nimic cu el...chiar am discutat cu el pe faza asta ...:rolleyes2

buddy_lexx 19-05-07 13:37

c m f domnu` alin?? care mai e viatza ta?

Ali_ump 19-05-07 13:39

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 909033)
c m f domnu` alin?? care mai e viatza ta?

Uite trag consecinte pt faptu ca ma strofoc sa fac ceva pt comunitatea asta ...si cad la mijloc ....de fiecare data .:rolleyes2

Khristy 19-05-07 13:52

nu va mai luati d alin ... ca eu am vrut sa se inchida topicul ... nu are el nici o vina...
:twisted:

Ali_ump 19-05-07 13:54

Mersi ca ai clarificat situatia ...sper sa te mai vedem pe forum si nu numai ;)

EDC_cip 20-05-07 09:45

neatza lume nu vati trezit ? eu mam trezit asa de dimineata ca se face aci intrunire (la ei se chema festa) mare in Asti(italia) si ma duc de dimineata debea astept bafta

EDC_cip 20-05-07 16:03

Am revenit a fost misto sucar^^ da pacat ca nam putut sta, ca la 6 era concursu de sount super am facut 85 de poze :D

LIV_Ros 20-05-07 19:17

Quote:

we sasha tot nervoasa ai ramas?:D :D :D da nu l-ati pensionat pe bal?

buddy_lexx 21-05-07 11:09

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 910581)
Am revenit a fost misto sucar^^ da pacat ca nam putut sta, ca la 6 era concursu de sount super am facut 85 de poze :D

baga si u nijte poze..:D mai ales aia cu majina piciului :))

EDC_cip 21-05-07 13:33

le-as baga toate da.. nustiu cum :) alin ump intra pe id meu "ciprianut" sati dau pozele si le pui u pe forum daca vrei

All times are GMT +2. The time now is 02:16.

- Copyright 2026 4Tuning