Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Test Drive Unlimited (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/31114-test-drive-unlimited.html)

Brian 13-05-08 21:49

Re: Test Drive Unlimited

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cabbano (Post 1532249)
am si eu o dilema.. am ajuns la CHAMPION ..... si zice ca acum am acces la Speed Track...
puteti sa-mi aratati si mie unde circuitul asta?cu o poza....sau macar niste indicatii.
ms

felicitari pentru CHAMPION ...
aici este circuit-ul.. :arrow:

Eugen_TL 13-05-08 23:51

Deci eu nu vreau sa joc ONLINE ! nu mai merge decat online acum? cum intru in joc ma ia cu profilul lor de spygame (mi-am facut desi stiam ca degeaba daca n-am jocul cumparat...dar am zis sa incerc) !

E VREO POSIBILITATE sa joc acest joc cum l-am jucat si acum cateva luni FARA SA_L CUMPAR? astept un mesaj privat de la cine vrea sa ma ajute ( aici riscam sa o dam in asa zisele discutii interzise CRACK si alte tampenii si sa nu suparam moderatorii --- desi e aiurea,atata timp cat e piraterie care e diferenta ca ajuti pe om cu un crack bun sau cu o melodie nu stiu )

ERY 14-05-08 11:15

Quote:

Originally Posted by oliver (Post 1531639)
eu joc cu o salvare de pe net in care e terminat jocu (www.dlh.net):) si am de toate ;))

O sa incerc si eu .Mersii;)

69WRX 14-05-08 18:31

1 Attachment(s)
mie nu imi mai merge jocul, intru in joc si imi aleg masina sau motocicleta si sa incep sa joc se blocheaza...a mai facut asa odata si l-am reinstalat ...ce`o fi de facut ?

Eugen_TL 14-05-08 21:56

Ma ajuta si pe mine cineva sau TOTI aveti jocul cumparat ? :|

69WRX 14-05-08 22:09

ai incercat sa il reinstalezi ? eu de fiecare daca cand imi face figuri il reinstalez..si merge bine...vreo 2 zile...pe urma iar face fig..

oliver 15-05-08 10:54

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1532716)
Deci eu nu vreau sa joc ONLINE ! nu mai merge decat online acum? cum intru in joc ma ia cu profilul lor de spygame (mi-am facut desi stiam ca degeaba daca n-am jocul cumparat...dar am zis sa incerc) !

E VREO POSIBILITATE sa joc acest joc cum l-am jucat si acum cateva luni FARA SA_L CUMPAR? astept un mesaj privat de la cine vrea sa ma ajute ( aici riscam sa o dam in asa zisele discutii interzise CRACK si alte tampenii si sa nu suparam moderatorii --- desi e aiurea,atata timp cat e piraterie care e diferenta ca ajuti pe om cu un crack bun sau cu o melodie nu stiu )

sfatu meu e sa cauti in folderul unde e inst. jocul si sa stergi spygame sau sa ii dai remove din CONTROL PANEL--> ADD/REMOVE PROGRAMS si cauti acolo spygame

iar pentru ceilalti cand jucati jocu si nu vreti online deconectati internetu :)si va asigur ca nu o sa va mai faca probleme

69WRX 15-05-08 19:28

voua cam ce masini va plac cel mai mult ? sau cu care jucati cel mai des ? eu cu gallardo spyder....ala imi place cel mai mult...

dolb 15-05-08 19:43

si mie tot gallardo spyder imi place cel mai mult !

Cabbano 15-05-08 21:50

Ruf rt12 Stage 3 imi place tare.:o

69WRX 15-05-08 22:03

daca aveam si un g25 probabil era mult mai bine..care aveti/ati jucat cu volan ? cum se comporta ?

Eugen_TL 16-05-08 02:43

DECI: L-am reinstalat! aceeasi problema..ma baga online automat,si nefiind jocul cumparat normal ca nu ma gaseste pe spygame(degeaba ma facut si cont) ! vreau sa joc normal ca acum cateva luni cand nu era server TDU ! m-am uitat in control panel nu exista nici unspy instalat,m-am uitat unde s-a instalat jocul la fel nu e nici un spy... ghici ce? am scos si internetu si tot nu merge!

TOTI care il jucati online il aveti cumparat? da-ti-mi ceva pe privat,o adresa de unde sa iau ce trebuie ca sa-l fac sa mearga online sau normal dracu sa-l ia de joc! :)

Eugen_TL 16-05-08 22:22

am reusit sa intru in joc... faza e ca nu pot juca nici o cursa! nici prima nu merge sa dau START ! si nici daca pun o salvare ... o alta cursa! nu merge butonul de START ! :|

Eugen_TL 16-05-08 23:44

am rezolva! MS gabi

promo 28-05-08 14:11

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1538017)
am rezolva! MS gabi

salut, te rog sa imi dai si mie un PM cu rezolvarea problemei. si eu il am si se blocheaza la prima cursa.

mersi !!

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning