![]() |
Re: Dacia Nova 1.8 16v Turbo
Azi am scos-o la o tura.....incet...ca de rodaj.....e prima data dupa aproape 2 ani cand merg cu masina asta........parerea?.....merge
|
Asteptam niste poze in detaliu cu privire la modificarile pe la motor.."tevaraie"
Dar si cu jucaria pe 4roti :D poze clare..:D Bafta si rodaj fara peripetii |
3 Attachment(s)
Am montat si capota....bineinteles dupa ce am facut un pic de traforaj metalic....
|
Quote:
|
Tot respectul pentru ce ai facut din masina meriti toate felicitarile. O nova care se pisa pe cei cu Bemweu din 91 inmatriculat pe Bulgaria care se cred mare raceri inca o data felicitari si respectele mele:-).
|
:D
Felicitari. Cand termini rodajul,un video daca se poate :) Sa vedem ce poate.. |
3 Attachment(s)
Azi dupa lupte ,chinuri...tavaleli....i-am confectionat un short-shift......si i-am schimbat intercoolerul cu unul mai mare...adica dublu....in poze bara era atarnata la misto....doar sa vad cum vine...acum am observat ca i se sculase numarul:P
|
fratele meu geaman ar trebui sami senquesti mie ca team inspins spre a trece la fapte k altfel daca era dupa tine statea cu scrumbiera in fata si te gandeai ca ie cineva....limbaj analfabeto-tiganica.....succesuri in continuare..
|
Quote:
Acum pe romaneste.....daca nu era fratele meu geaman Shoric,aka ct-98-dne,aka Chioru,nu ma apucam nici in ziua de azi de masina,el ma ambitionat si ma pus pe fapte.Sincer nu stiu cand imi venea mie cheful,probabil ca niciodata. |
Cum merge ...se comporta bine la drum
|
Quote:
|
Esti cam modest mai Mihaita, deci baieti , masina chiar merge tare iar cu suspensia si franele revizuite va fi cur murdar... si mai nou are o ciuda maxima pe acumulatori , nu e ecologica deloc.
|
Quote:
|
fiilor tin sa va anunt ca am fost in vizita la fratele fly si am mers cu monopostul ,,,esteeee criminaaaaa....deci merge masina de mananca serpi....
|
4 Attachment(s)
trash can.....with shiny shoes
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning