![]() |
Re: FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI
Multumesc Cristi!
|
Quote:
Nu esti primul care pateste asa ceva, aici, pe sectiunea asta. O mare tampenie din partea lor. |
----- dedemails
De 4 ori am incercat sa fac "afaceri" cu el si de 4 ori a iesit prost. succesuri in continuare ;) |
Vreau sa intreb si eu de un user, poate stie cine de el... e vorba de: axel_BMW ???
Mia promis ca imi va trimite niste machete si nu mai dau de el!? |
Quote:
Buna ziua tuturor, Vreau sa informez lumea cu privire la un utilizator neserios, Alex Stefanescu se numeste baiatul in cauza si este din Iasi. Am vorbit sa cumpere niste machete pentru mine, eu cateva pentru el deoarece luam fiecare cate ceva de la cate un user si am zis sa facem cate o fapta buna, sau cel putin asa credeam eu. Apoi am convenit ca ii fac un custom si el mai cumpara ceva pentru mine. Toate bune si frumoase, imi spune acum 3 saptamani ca a pus coletul si sa astept. Astept o saptamana ... nimic, il intreb daca s-a intamplat ceva imi spune ca nu, si sa nu imi fac griji se mai intampla...culmea nu s-a intamplat niciodata pana acum si nu era primul colet de la el...dar astept inca o saptamana. Intre timp un alt prieten din Bucuresti imi spune ca are aceasi problema doar ca el a si trimis colet spre Alex si acesta a ridicat coletul, dar lui nu ii vine ceea ce ii fusese promis...incercam amandoi sa il contactam si surpriza .... telefon - nu, messenger - nu, mail - nu...parca a intrat in pamant... Suntem in a 4 -a saptamana si incep sa cred ca nu mai vine coletul.... Fiind mai prost din fire, de asemenea scarbit de un asemenea comportament pentru niste masinute, am decis astazi sa ii trimit ceea ce cumparasem pentru el cu speranta ca o sa ii placa. Sfatul meu este sa incercati sa il feriti pe acest "minunat om de caracter" pentru a evita niste nervi si eventual o paguba financiara. Pe acest forum foloseste userul axel_BMW, dar am considerat ca e mai bine sa ii dau numele real in caz ca vrea sa isi schimbe numele de utilizator. O zi cat mai buna tuturor si cat mai putine contacte cu oameni de acest fel. |
salutare
scuze de offtopic (deocamdata) dar as dori sa stiu cam in cit timp se intoarce un pachet neridicat trimis post restant. pachetul l-am pus in 23.07, deci a trecut deja 1 luna. merci |
Quote:
|
Quote:
|
-----valutu
pachetul trimis in 23.07 pe post restant a revenit azi, macar macheta e in perfecta stare ca inainte de trimitere. se pare ca trebuie sa ne ferim de post restant. o seara frumoasa. |
Pentru toti userii 4t, feriti-va sa cumparati de la un user care s-ar putea sa activeze si pe acest forum, pe langa miniauto si okazii.
Este vorba de CORNEL DIMACHE din TARGOVISTE. A activat pe miniauto sub mai multi useri printre care: cornelmen, bertluci si stresscalu.Pe okazii figureaza cu userul bertoluci si probabil si altele. Pe YM firgureaza cu userii fiatalbea, stresscalu si cornelmen. Eu am cumparat de la el 2 DEA Rusia si in colet m-am trezit in colet cu altceva. Mai sunt multi alti useri pe miniauto care au fost tepuiti de acest individ. |
Am revenit dupa ceva vreme ca sa va explic ca nu am reusit sa rezolv nimic cu Andrey_9 nimic continua sa ma evite nu raspunde la telefon la mesaje, pe mess l-am prins azi si nimic a iesit rapid..
Problema e ca am auzit ca el a vorbit cu lumea pe aici si a zis ca a rezolvat cu mine tot si mia platit poi NU MIA PLATIT NIMIC !! nici 1 RON. Rog toti useri in sprijin de solidaritate sa nu mai cumpere nimic de la el !! Sau daca are cineva adresa lui personala as fi tare recunoscator! |
1 Attachment(s)
Quote:
Realizez ca el incurca pachetele la toata lumea. Nu am rezistat si am dat un search, este ditamai omul si se tine de prostii. A pacalit prea multa lume, merita sa il cunoasteti. |
Quote:
Deja sunt mai multi useri care au probleme cu el. Pacat ca unii nici acum nu vedeti ce trebuie, nici dupa ce a pagubit un alt om de zeci de machete si mii de lei. Halal... |
Quote:
|
Il rog inca odata pe domnul marioxxx sa imi trimita datele dumnealui, asta insemnand un numar de cont sa platim datoriile vechi ce raman in amintirea colectiva:lol:. I-am mai cerut odata tot aici domnului numarul de cont insa nu am primit nimic.
L.E. Si o adresa sa vina si motocicletele odata cu banii. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
- Copyright 2026 4Tuning