Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Vanzari Cumparari Machete (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete.html)
-   -   FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete/305481-feed-back-negativ-vanzatori-cumparatori.html)

2010 29-07-12 20:25

Re: FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI

Multumesc Cristi!

larry 30-07-12 12:34

Quote:

Originally Posted by _cristi (Post 5119843)
In fine, nu mi se pare normal ca si acest site sa devina unul de licitatie. Sunt destule pentru asa ceva. Avand in vedere ca eu am postat ca doresc sa il rezerv, consider ca aveam prioritate (de asemenea, dupa cum am scris, i-am dat si PM, imediat dupa ce a postat anuntul). Acuma asta este... Sa ai parte de macheta :P

Nu esti primul care pateste asa ceva, aici, pe sectiunea asta. O mare tampenie din partea lor.

steaua23 21-08-12 20:02

----- dedemails

De 4 ori am incercat sa fac "afaceri" cu el si de 4 ori a iesit prost. succesuri in continuare ;)

Julyo 23-08-12 00:04

Vreau sa intreb si eu de un user, poate stie cine de el... e vorba de: axel_BMW ???
Mia promis ca imi va trimite niste machete si nu mai dau de el!?

2010 23-08-12 08:02

Quote:

Originally Posted by Julyo (Post 5148068)
Vreau sa intreb si eu de un user, poate stie cine de el... e vorba de: axel_BMW ???
Mia promis ca imi va trimite niste machete si nu mai dau de el!?

De la Creative256...

Buna ziua tuturor,

Vreau sa informez lumea cu privire la un utilizator neserios, Alex Stefanescu se numeste baiatul in cauza si este din Iasi.
Am vorbit sa cumpere niste machete pentru mine, eu cateva pentru el deoarece luam fiecare cate ceva de la cate un user si am zis sa facem cate o fapta buna, sau cel putin asa credeam eu. Apoi am convenit ca ii fac un custom si el mai cumpara ceva pentru mine.
Toate bune si frumoase, imi spune acum 3 saptamani ca a pus coletul si sa astept. Astept o saptamana ... nimic, il intreb daca s-a intamplat ceva imi spune ca nu, si sa nu imi fac griji se mai intampla...culmea nu s-a intamplat niciodata pana acum si nu era primul colet de la el...dar astept inca o saptamana. Intre timp un alt prieten din Bucuresti imi spune ca are aceasi problema doar ca el a si trimis colet spre Alex si acesta a ridicat coletul, dar lui nu ii vine ceea ce ii fusese promis...incercam amandoi sa il contactam si surpriza .... telefon - nu, messenger - nu, mail - nu...parca a intrat in pamant...
Suntem in a 4 -a saptamana si incep sa cred ca nu mai vine coletul.... Fiind mai prost din fire, de asemenea scarbit de un asemenea comportament pentru niste masinute, am decis astazi sa ii trimit ceea ce cumparasem pentru el cu speranta ca o sa ii placa.
Sfatul meu este sa incercati sa il feriti pe acest "minunat om de caracter" pentru a evita niste nervi si eventual o paguba financiara. Pe acest forum foloseste userul axel_BMW, dar am considerat ca e mai bine sa ii dau numele real in caz ca vrea sa isi schimbe numele de utilizator.

O zi cat mai buna tuturor si cat mai putine contacte cu oameni de acest fel.

Brabus 25-08-12 06:01

salutare
scuze de offtopic (deocamdata) dar as dori sa stiu cam in cit timp se intoarce un pachet neridicat trimis post restant.
pachetul l-am pus in 23.07, deci a trecut deja 1 luna.
merci

2010 25-08-12 06:48

Quote:

Originally Posted by Brabus (Post 5150659)
salutare
scuze de offtopic (deocamdata) dar as dori sa stiu cam in cit timp se intoarce un pachet neridicat trimis post restant.
pachetul l-am pus in 23.07, deci a trecut deja 1 luna.
merci

30 de zile sta la post restant, dupa care se intoarce la tine..

Julyo 25-08-12 11:33

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 5148278)
De la Creative256...

Buna ziua tuturor,

Vreau sa informez lumea cu privire la un utilizator neserios, Alex Stefanescu se numeste baiatul in cauza si este din Iasi.
Am vorbit sa cumpere niste machete pentru mine, eu cateva pentru el deoarece luam fiecare cate ceva de la cate un user si am zis sa facem cate o fapta buna, sau cel putin asa credeam eu. Apoi am convenit ca ii fac un custom si el mai cumpara ceva pentru mine.
Toate bune si frumoase, imi spune acum 3 saptamani ca a pus coletul si sa astept. Astept o saptamana ... nimic, il intreb daca s-a intamplat ceva imi spune ca nu, si sa nu imi fac griji se mai intampla...culmea nu s-a intamplat niciodata pana acum si nu era primul colet de la el...dar astept inca o saptamana. Intre timp un alt prieten din Bucuresti imi spune ca are aceasi problema doar ca el a si trimis colet spre Alex si acesta a ridicat coletul, dar lui nu ii vine ceea ce ii fusese promis...incercam amandoi sa il contactam si surpriza .... telefon - nu, messenger - nu, mail - nu...parca a intrat in pamant...
Suntem in a 4 -a saptamana si incep sa cred ca nu mai vine coletul.... Fiind mai prost din fire, de asemenea scarbit de un asemenea comportament pentru niste masinute, am decis astazi sa ii trimit ceea ce cumparasem pentru el cu speranta ca o sa ii placa.
Sfatul meu este sa incercati sa il feriti pe acest "minunat om de caracter" pentru a evita niste nervi si eventual o paguba financiara. Pe acest forum foloseste userul axel_BMW, dar am considerat ca e mai bine sa ii dau numele real in caz ca vrea sa isi schimbe numele de utilizator.

O zi cat mai buna tuturor si cat mai putine contacte cu oameni de acest fel.

Eu am povestit problema ceasta cu Creative256 si pe live, ca ne cunoastem! Acelasi lucru am patit si eu dupa vreo 2schimburi, adica ma rugat sa ii cumpar niste machete si sa i le trimit, ca el nu le gaseste si invers el mi-a trimis machete, mi-a mai promis ca imi trimite si alte machete dar nimic, nu mai dau nici cum de el (nici mess, nici P.M., nici fb, nici tel) Deci eu din fericire nu sunt in paguba, dar vad ca sunt mai multi user care au patito si mai rau cu acest axel_BMW!!! Din cate stiu eu a mai avut si ceva neintelegeri si cu Razvan_13! Acelasi lucru doresc: "O zi cat mai buna tuturor si cat mai putine contacte cu oameni de acest fel!!!"

Brabus 31-08-12 18:54

-----valutu
pachetul trimis in 23.07 pe post restant a revenit azi, macar macheta e in perfecta stare ca inainte de trimitere.
se pare ca trebuie sa ne ferim de post restant.
o seara frumoasa.

nuculetul 14-09-12 15:14

Pentru toti userii 4t, feriti-va sa cumparati de la un user care s-ar putea sa activeze si pe acest forum, pe langa miniauto si okazii.
Este vorba de CORNEL DIMACHE din TARGOVISTE. A activat pe miniauto sub mai multi useri printre care: cornelmen, bertluci si stresscalu.Pe okazii figureaza cu userul bertoluci si probabil si altele. Pe YM firgureaza cu userii fiatalbea, stresscalu si cornelmen.
Eu am cumparat de la el 2 DEA Rusia si in colet m-am trezit in colet cu altceva. Mai sunt multi alti useri pe miniauto care au fost tepuiti de acest individ.

joker69 16-09-12 17:11

Am revenit dupa ceva vreme ca sa va explic ca nu am reusit sa rezolv nimic cu Andrey_9 nimic continua sa ma evite nu raspunde la telefon la mesaje, pe mess l-am prins azi si nimic a iesit rapid..
Problema e ca am auzit ca el a vorbit cu lumea pe aici si a zis ca a rezolvat cu mine tot si mia platit poi NU MIA PLATIT NIMIC !! nici 1 RON.

Rog toti useri in sprijin de solidaritate sa nu mai cumpere nimic de la el !!
Sau daca are cineva adresa lui personala as fi tare recunoscator!

Decodat 27-09-12 07:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nuculetul (Post 5173739)
Pentru toti userii 4t, feriti-va sa cumparati de la un user care s-ar putea sa activeze si pe acest forum, pe langa miniauto si okazii.
Este vorba de CORNEL DIMACHE din TARGOVISTE. A activat pe miniauto sub mai multi useri printre care: cornelmen, bertluci si stresscalu.Pe okazii figureaza cu userul bertoluci si probabil si altele. Pe YM firgureaza cu userii fiatalbea, stresscalu si cornelmen.
Eu am cumparat de la el 2 DEA Rusia si in colet m-am trezit in colet cu altceva. Mai sunt multi alti useri pe miniauto care au fost tepuiti de acest individ.

Tot asa am patit si eu cu el, daca cineva cauta o macheta anume el spune ca are si in colet trimite altceva. Mi-a zis ca trimite un tv rocar si in pachet a pus un moskvici, cand i-am dat mesaj mi-a zis ca a incurcat pachetele cu altcineva.
Realizez ca el incurca pachetele la toata lumea. Nu am rezistat si am dat un search, este ditamai omul si se tine de prostii. A pacalit prea multa lume, merita sa il cunoasteti.

ciprian_f 27-09-12 22:23

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 5074826)
Baiatul asta pana azi a fost ''geambas'' serios cu toti colegii de forum!
E singurul care poate explica/rezolva aceasta problema!
Va rog sa postati doar feed back-ul negativ aici si mai putin off topic!

Daca va aduceti aminte am postat si eu o problema aici pe forum. Cosmic a ramas fara o macheta dupa o "tranzactie" cu acest individ. Era de negasit, eu am dat imediat de el ca aveam id-ul lui de messenger. Cand s-a postat aici moderatorii au sters o parte din comentarii. E un pustan cu atitudine de mare baietas de cartier. Pe langa faptul ca e un pungas, e si nesimtit in comunicare.

Deja sunt mai multi useri care au probleme cu el. Pacat ca unii nici acum nu vedeti ce trebuie, nici dupa ce a pagubit un alt om de zeci de machete si mii de lei. Halal...

2010 27-09-12 22:29

Quote:

Originally Posted by ciprian_f (Post 5189807)
Daca va aduceti aminte am postat si eu o problema aici pe forum. Cosmic a ramas fara o macheta dupa o "tranzactie" cu acest individ. Era de negasit, eu am dat imediat de el ca aveam id-ul lui de messenger. Cand s-a postat aici moderatorii au sters o parte din comentarii. E un pustan cu atitudine de mare baietas de cartier. Pe langa faptul ca e un pungas, e si nesimtit in comunicare.

Deja sunt mai multi useri care au probleme cu el. Pacat ca unii nici acum nu vedeti ce trebuie, nici dupa ce a pagubit un alt om de zeci de machete si mii de lei. Halal...

Discutiile dintre tine, Cosmic si Andrei sunt in paginile 23, 24 si 25. Nu stiu ce zici ca lipseste din ele, doar poate ce a fost pe langa...

Cozmescu-Alin 27-09-12 23:18

Il rog inca odata pe domnul marioxxx sa imi trimita datele dumnealui, asta insemnand un numar de cont sa platim datoriile vechi ce raman in amintirea colectiva:lol:. I-am mai cerut odata tot aici domnului numarul de cont insa nu am primit nimic.

L.E. Si o adresa sa vina si motocicletele odata cu banii.

All times are GMT +2. The time now is 07:05.

- Copyright 2026 4Tuning