![]() |
Re: E30 - B.30.BEU
Ms mult la amandoi beuionut si MC mate.In carte la al meu e euro 2.deci imi trebuie neaparat 2.5 VANOS!Oricum mai este pana la motor dar merci.De asa sper cand voi avea banii pregatiti sa dau pe la buc sa iau motoru de pe la Dany LAF sau mariustxa ca am vazut ca aduc motoare bune!Ursu a iesit demential.Arata bine la lumina soarelui!Asteptam un filmulet cu motorachele farnaind!Bafta!
|
foarte frumoasa masina...se vede k s-a depus efort si pasiune...felicitari!
|
efort aproximativ 2 ani s-a muncit, bani... o betoniera, si inca nu e gata ;) vor urma multe altele :D
|
jantele-s pe 17 sau 18 ?
niste detalii ? la fel detalii ptr scaune plz .. cat si despre volan :D plz e bestie masina |
Quote:
Jantele sunt pe 18'' DZ1 de la DZ Exklusiv 10j spate si 8,5j fata- 2500E cu tot cu cauciucuri Scaunele Recaro Pole Position-aprox 1400E cu tot cu suporti,nu mai stiu sigur Vola sparco Monza+flansa-900lei |
cum merge masina , te plimbi cu ea, ai vopsit barile ? o sa te sun sa ne vedem k vreau sa o vad live :D
|
Quote:
Da-mi un semn week asta si ne vedem! |
Quote:
|
felicitari! arata f bine :)
singura chestie e ca eu as fi mers pe alte oglinzi, dar nu e tragic ;) un detaliu eclipsat de altele mai "bune" :D |
Ce evolutie .....de la ce s-a plecat si la ce urs superb s-a ajuns....felicitari....imi place masina foarte mult,mai ales interiorul si jantele.
Sa te bucuri de ea cat poti de mult:D |
felicitari pt masina arat ft bine cu angelurile alea:lol:
boboc .... |
hai ma baga si tu poze noi la baieti :D
|
5 Attachment(s)
Masina a fost vopsita din nou si in maxim 2 zile e gata de rar si de plimbare!
Poze nu foarte bune din cauza ca este plina de praf si inca nu a fost polishata,urmeaza poze noi Sambata cand este gata!! |
Ionut...baga un ochi aici, poate te intereseaza
https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti...-dec-09-a.html Mersi |
:O foarte tare a iesit masina. M'am uitat de la'nceput de cand a luat'o Mate. ai facut treaba buna. Apropo imi poti spune si mie ce culoare ai pus pe ea? :D. bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning