![]() |
Re: CLUB DACIA
si inca ceva am si eu o intrebare....cred ca atzi vazut golful 3 acela care e la vanzari la 1800 de euro.....oare e bun?ca pretz si....consum eu stiu....si nu cred ca e inmatriculat nu?:))
|
Quote:
|
k ms de informatie da crek ai amestecat cam mult cherosen cu benzina trebuia sa pui cam 1 litru la 10 litri de benzina :D :))!
|
4 Attachment(s)
In primul rand "LA MULTI ANI"
In al doilea rand va prezint masina mea. Prea multe modificari nu i-am facut (CD-player JVC, boxe JVC, alarma, inchidere, spoiler fata, mici detalii). In ultimul rand pe viitor (la anul) ma gandesc sa pun jante ATS, suspensie coborata, geamuri electrice, scos clante usi, toba sport inox Sprint, punte R18 spate ptr jante in 4 prezoane, amplificator si tun de bass, etc. Multe modificari sper sa pot pune cat mai multe si o groaza de bani am de dat. Oricum in nici un caz nu va ramane asa. Sal. |
7 Attachment(s)
jagu meu :)) scz in unele poze e nespalata :) :twisted:
|
Tare porumbelul pacii de pe capota.
|
Quote:
|
dar masina la momentul pozarii...(se afla in stare de ebrietate) ca vad ca are un ochi mov si unul rosu...kkniu!!! no offence...:))
|
sunt stroboscoapele m-am chinuit ceva sa le prind :D!!!
|
sall . vreau sa stiu si yo cum pot sa fac niste poze la virtual tuning.cei care sunt mai vechi sa imi spuna si mie cum fac . le fac yo sau cei d e la site
|
ia poate te ajuta cu ceva https://forum.4tuning.ro/158-tutoriale-and-help.html
|
Quote:
|
vb lu` sgm ...generatia "chip filtru toba" :)))
|
pai generatia asta nu prea isi mai manjeste mainile prin motoare :)...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning