![]() |
Re: Benzina sau Motorina?
Quote:
|
cam ciudat domnule pt ca eu m-am dat cu un 320 D de 150 cp si l-am facut bine iara cand m-am dat cu un 318 I de aceeasi putere, acelasi an ..m-am tinut bara la bara cu el.
|
Quote:
|
A8 4.2 TDI nu consuma mult, deci nici 3TDI nu consuma mult. Am un prieten, care are un ML 320 CDI, si un A8 4.2TDI, si consuma in jur de 12 amandoua. Pentru un V8 4.2, mi se pare rezonabil consumul, un 4.2FSI cred ca se duce mult mai mult. Ideea, e ca dieselul, aproape in orice configuratii consuma mai putin decat benzina, chiar daca consuma mult :D
In legatura cu 320D 177CP, vs 320i, cred ca ar fi putin mai rapid dieselul (in cazul in care ar fi), dar mult mai usor de exploatat dupa cum se stie, de aia da impresia aia ca trage mult mai bine |
Anaconda ala cu 4.2 sta pe loc presupun sau in aglomeratii, pentru ca un A6 3.0tdi, din ce stiu eu unui amic ii cam ia 15-16 chiar 17 daca trage de ea.
Quote:
Scuza-ma dar cand cineva isi cumpara o masina mica sau medie, ca aici intra cele de 1.2, 1.4, nu cred ca se duce sa urce pante de 60 de grade sau nici prin cap nu se gandeste ca va avea de urcat pante asa abrupte. Am urcat cu matizu ceva pe la 40 de grade si vreau sa zic ca atata timp cat l-am tinut in ture n-am avut probleme. Acum pe bune, crezi ca o masina daca dai 10 mii de euro sau 90 de mii de euro, la noi in tara o vei folosi altfel, decat sa stai in trafic??? Unde alergi cu masina, unde urci pante....asta e cultura romanului, vrea masina totala, sa consume putin, sa se uite lumea dupa ea pe strada, sa urce toate bordurile si nu in ultimul rand sa fie MAAAREEEEEE. |
pai daca romanu vrea masina mare inseamna ca e idiot daca si-o ia cu motor de 1.4 sau 1.2 :)
Sunt oameni care strang toata viata bani sa isi ia masina, si vine un copil care ii zice..ia-ti frate peugeot 107 sau seat ibiza de 1.2 ca e benzinaaaaaaaaaaaa . Si ajunge omu la munte. |
Quote:
cu masina mare ai dreptate...passat break frate e masina romanului, veneam intr-o zi de la o plimbare dinspre cheia si in spatele meu un passat break TDI, fac o depasire el in curul meu, o calc un pic si el tot dupa mine, apoi il las sa treaca ca nu-mi mai pun mintea cu el si sa vezi ce fericire era pe zambetul lui si a prietenei lui :lol::lol: |
dolb, sosea cu inclinatie de 60 de grade ? pe care planeta ai gasit asa ceva ? :) :) pai nici in cel mai extrem offroad nu ai parte de asa ceva :)
p.s. ML320 cdi, la drum intins consuma 10-11 %, in oras 14-16 , singurul avantaj la motoare diesel de 3.0L sau mai mari apare in traficul urban din Romania. |
Quote:
|
eu am vazut 107 / c1 pe autostrada soarelui..m-am inchinat !
|
Quote:
|
cred ca vati plictisit pana sa ajungeti la viteza aia. BTW eram in cehia pe autostrada si o tineam constant la 150. la un moment dat apare unu in spate si ma dau la o parte sa treaca. si stau stau stau cand trece asa incet pe langa mine unu cu un 107. cred ca era la viteza maxima masina aia .un 160 asa. am zis poate ii sare naibii motoru la cat de fortat e.
|
dar nu inteleg..cum poti sa iti iei masina de oras si sa pleci la drum lung cu ea!
|
eu nu ma plimbam constanta bucuresti cu fordu? ce treaba are? important e sa aiba un confort bun sa nu te doara spatele , tigari si benzina.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning