![]() |
Re: SmokeDesign
Quote:
o sa pun poze cu ea vopsita , iar partea de design s-a discutat cu clietul si e ok, adica nu sunt dileme. In ceea ce priveste faza cu aripile mai scurte aceeasi chestie, asa a fost gandita / tre sa pun poze cu ea terminata si o sa vedem daca va place mai mult sau mai sunt alte intrebari/pareri P.S: orice parere este bine venita, pentru ca asa se pot face masini tot mai reusite ca design, executie, finisaje etc / pentru asta pun proiectele pe forum all the best, Smoke out |
mie mi se pare una din cele mai reusite proiecte ale tale :)... acuma vopseaua va zice totul depinde la ce culaore va ganaditi :)
|
7 Attachment(s)
fiat stilo update si finish deocamdata,cel putin pentru anul acesta.
all the best, Smoke out |
Quote:
|
salut, imi lasi te rog un numar de telefon sa te pot suna sa discutam ceva pentru un ford fiesta! merci
|
6 Attachment(s)
cum am uitat sa pun poze...pun acum
seat ibitza full custom , gri mat, aproape gata all the best, Smoke out |
faina masina pacat de jantele alea parcoshe :))
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
salut/ schimbare de culoare? ceva special la vopsea? sa stiu pe ce sa iti fac oferta all the best Smoke out |
Quote:
|
chiar asa de rare is hyundaiurile coupe fara dragoni si chestii d'astia? :lol:
|
Quote:
|
Smoke imi place ffff mult ce ai realizat, dar sunt curios ce preturi ai avea pentru cateva mici modificari la un golf 3.. sa arate ceva de genu :
http://194.88.148.41/?mmid=68c62624240a32a1 |
CAUT COOPERARE/PARTENERIAT CU ATELIER AUTO TABLARIE/VOPSITORIE CU SAU FARA SPATIU/UTILITATI
Quote:
nu am cum sa te sun.. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning