![]() |
Re: Tm 24 Ady
Quote:
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Poze cu noul spoiler spate care asteapta a fii montat
|
schumica monteaza-l repede sa nu sa depuna praful.De ce masina e spoilerul?
|
de pe dacie zic eu,;)
|
am gasit in tm unde se prelucreaza cum vrei u fibra pt spolere si nu sunt preturi ff mari....dak va intereseaza mai vb....
|
poti sa-mi lasi si mie adresa :-)
|
0726 060816 Marian :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
da acolo la practiker am vazut ceva.... despre ei vorbeam eee... voiam sa va ajut si eu cu ceva...:)
|
Fainutza masina Adi .. sa o ti tot asa fara sa o incarci prea mult;)..bafta in continuare si drumuri bune:):);)re
|
Quote:
|
Shumica ce ai rezolvat cu ceasurile de la bord?ai fcut rost de plexic?
|
Plexic nu am gasit dar am taiat dintr-o carcasa de CD si am facut cele 3 bucati de la bord.Acum urmeaza dupa data de 12 sept sa ma apuc mai serios de bord,adica sa caut o firma care sa imi realizeze partea grafica si apoi eu sa pun leduri albastre si bineinteles sa pun plus dinala fain si rosu ca in CAT pe bord,dunga aia gri de pe bord,apoi sa caut un electrician sa vad sa imi monteze bordul si sa-mi faca toate ceasurile sa functioneze mai ales ca eu nu am turometru pe bordul original iar pe asta ce il voi monta ceasurile au si turometru
|
e bine ca ai gasit nici nu imi venea in cap cu carcasa de CD,dar oricum e bine rezolvata treaba.cand e show la timisoara?
|
nu e greu de leagt turometrul.are 3 fire(+,-,si inca unul care il legi la minusul de la bobina).
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning