![]() |
Re: Low Matiz -TM 22 KRM
ms dany
|
Hai cu pozele noi maestre... stim ca ai ceva frumos de aratat. :D
|
12 Attachment(s)
Nu am mai scris demult pe aici...
Anul acesta,2014 am reusit sa schimb jantele din nou,de data asta am ales BBS Postert 16' am tapitat interiorul in imitatie de piele maro,si alte detalii la interior si exterior,m-am bucurat de masinuta,si am facut mai multe plimbari,am reusit sa ajung la 9 expozitii auto,in Ungaria si Serbia,la care am pariticipat si primit mai multe premii. Am incercat si niste jante pe 17. Atasez cateva poze... |
foarte faina masina bravo!
|
Sa ai parte de ea incontinuare...pana la urma a trecut vara si nu am reusit sa ne intalnim odata,o adunare cu ruinele:) spor la treaba(o intrebare cum se numeste noanta de galben de la miezul jantelor?)
|
6 Attachment(s)
Am reusit sa montez si suspensia pe aer.. :-)
|
Supe poze,super masina.Pentru anul viitor pregatesti si alte jante?
|
Quote:
Da sigur,as vrea sa pun alt set. |
3 Attachment(s)
Am mai modificat una alta ca sa o pot lasa si mai jos cu noua suspensie pe aer.
Iar anul asta un alt fitment. Tuck! |
3 Attachment(s)
Vand jante BBS POSTERT 16''
- distanta intre prezoane 4x114,3 - latime 7J - ET 37 - sunt reconditionate,vopsite auriu cu buza polisata, valve metalice,capace centrale BBS. Se pot vinde si cu anvelope Nankang NS2 165.40.16 DOT 2013. Pret : 2200 lei complete,1600 lei fara anvelope. Usor negociabil. Mai multe detalii in privat! |
Cat te-a costat sa modifici bara de pe spate? Interiorul este cel original tapitat sau este alt interios?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:49. |
- Copyright 2026 4Tuning