![]() |
Re: Masina mea...
7 Attachment(s)
O Mica Shimbare La Transporterul De La Servici. Ce Zice-ti, Va Place? Pun si o poza cu ea cum era inainte. Sa-i mai fac dunga in fata sau nu?
|
tenny-e mie imi place ...jur k ii beton...
|
Nu-i mai fa dunga!
|
Quote:
|
Sincer e ok chiar daca nu are legatura spoiler replica M cu VW. Dar atata timp cat ii ingrijit si nu ii impopotonat arata bine si prin ingrijit nu inteleg, in cazul asta, tot timpu sa sclipeasca ca doar ii masina de lucru nu de expozitie. Era un T4 pe strada Carpati, un albastru asemanator cu ce aveai tu inainte cu jante 19" originale RS6 (cele in 5 spite) si ceva suspensie, in rest era clean, no ala era cel mai fain din cate am vazut eu live... Oricum bafta cu el.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pe mine nu m-a oprit un politist si i-am zis k am tot omologat pe masina si ma intraba unde scrie????????? va dati seama ce oameni avem noi in politie
|
Quote:
|
ce bmw ti-ai luat bassule, hai zi rapid
|
Of doamne atat mai puteti sa radeti de faza asta. voi daca vedeati agel eyes de la distanta la ce va gandeati prima oara? la opel?, io nu cred.
L.E: Se pare ca Sibiu a devenit un fel de CorradoCity:) A mai aparut unu... |
Bila sa-ti traiasca noua jucarie!!! N-am mai apucat sa conduc un G60 si am fost foarte placut surprins... Intr-adevar atrage priviri masina, mai ales cu roll-bar-urile din dotare, s-o uitat lumea ca la avioane:P la semafor la fostu bancpost pe calea dumbravii.
|
Bilaaaa... sa pui si tu niste poze :P
|
Pierdut cablu de date, ofer recompensa... am facut io poze azi, maine pe vremea asta le urc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning