![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
A locul 1 seat leon (claudiu mys)
locul 2 vw bora (cezar seu) B locul 1 audi A3 (tiger) locul 2 audi A6 (zeul fumului si al furtunii mvd) C locul 1 audi A3 (tiger) locul 2 colt czt (robert) D locul 1 vw golf v gti (iohan) locul 2 astra coupe (rex) E locul 1 astra opc (contabilu) locul 2 subaru wrx (.....) Clasamentul.Botosani pana acum doar vorbe,vreau sa vad si fapte de la un oras cu pretentii,macara Ionut aka Balena din Dorohoi a reusit o clasare foarte buna in grupa eliminand 2 concurenti, |
Era sa o comita nea' balena asta...:lol:
|
Quote:
|
La faza cu seatul ala alb cu care se dase. La final erau sa se pupe, dar urat tare...
|
Baieti..................vreau si eu poze cu niste ursaruri de la noi din orash!!!care are??AAAAAAAAAA inca ceva...................ce motor avea ursaru care s-a rasturnat in pligon atuncea knd il conducea lazar?Ala de raliuri:oops:
|
bai baieti,da voi inafara de BMW mai aveti ceva in cap?:)...si eu mor dupa e36,dar...tutosi...sunt masini kre rup bmw-urile :) cu un consum mult mai mic,mult mai usoare,cu motoare mai mici dar mai puternice..plus k,orashul e plin de bmw...nu va plac chestiile mai arre pe la noi?:)...cum ar fi un civic hatchback din 93 :X..am vazut acum cateva zile
|
siminelu .. ce faci? .. cand bem sticla aia ... astept raspuns ...
|
1 Attachment(s)
Hai Romania
|
Quote:
ROMANIA-ITALIA 1-1 doamne ajuta sa ne calificam :| |
Quote:
|
ms moooooooooolt Danilox!!!!:lol::lol:
|
Quote:
|
Am 17 juma.................cu respect........................am intrebat de chestia pt k peste 7 luni imi aduc un BMW din afara si sunt nehotarat pt ce sa optez...............o matza sau un ursar(cu conditia k amandoua is de 2000).:rolleyes2
|
Quote:
|
nu stiu la ce te-ai referit dar eu ti-am spus de ce intreb!!!!Inainte eram innebunit dupa E36 dar acum am vazut niste filmuletze cu ursaruri si m-a pus pe ganduri plus ca la noi in orash..........nu gasesti asa multe ursaruri!!!!:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning