![]() |
Re: Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca
masina de 162.Xdb adica Fiatul alb unde avea senzoru in momentrul masuratorii ? ca eu nu prea le am cu regulamentele ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
felicitari omului pentru rezultat !! foarte tare :D
|
Re: VW Golf MKII - Car Audio
Nepoate mai bine nu antrebam nimic,ca orce vorba pe aici naste mari razboaie.....alta data te contactez pe ....mp..! Din ce cetesc io paici lumea asta ai tare suparata ,oare pe masina ta ? sau pe tine ?sau pe ei si nu stiu anca? Mari pacate sau adunat pi tine,.....:evil:
|
Daca la vreo etapa o fie amandoi in aceeasi categorie... sistemele la maximm atunci e momentul adevarului...deocamdata dam cu presupusu
|
Quote:
|
o ora :))) mama mama sa vedeti atunci difuzoare arse :))).
|
Quote:
daca vrea cineva bass race pana se ternima benzina ma bag si eu :)) claudiu cred ca ar fi bine sa cureti topicul si sa le muti la locul cu perle de genu. :)) |
Ludo normal ca nu aveti cum sa fiti intr-o grupa amandoi dar vb ta 5 sau 10 minute dati volum la rachete:) cu tl pus si atunci cifrele nu mintesc apropo mergi la Piatra-Neamnt?
|
Quote:
|
cat de mult mi-am dorit sa ascult masina ta si in sfarsit am ocazia sa o ascult... langa difuri vreau sa simnt senzatia:):)
|
Quote:
|
imi dau seama ce e acolo si ce sunet...ce BASSSS NEBUN...cu siguranta o sa fiu incantat cum va suna imi place basuul la nebunie ..is incantat cum suna la mine si am numai un dif pe 15... dapoi acolo in dduba...da astept sa ne vd acolo
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning