![]() |
Re: Bn 71 wrc
masina era in service la montat cutia...si a luat foc un audi pe elevatorul de langa... Era sa se faca scrum tot =)))
|
daca este cineva interesat masina se vinde pt informatii 0747934327 eu unu nu mai am nervi pt ea....
|
Quote:
|
nervi maximi la bistrita =))
btw vand si eu juma de dacie 1300 din 74 =))) (glumesc) |
Ştiu că de sfaturi suntem toţi bun dar încearcă să o laşi acolo şi să uiţi de ea o perioadă!
Renunţă pe moment dar nu o da! Este păcat de atâta muncă. Ai să vezi că îi prinzi iar drag şi atunci, vei regreta că ai dat-o. |
nu o da Fane cu una cu doua ii sta in prea multi bani :D ....
Btw acuma merge motorul...era vorba de niste senzori...urmeaza video cu turbo-ul reconditionat si cutia de r18 turbo :D |
masina merge mult mai bine cu noua cutie diferenta este uriasa de la una la alta trage bine sa rezolvat si problema cu motoru acum sunt fff multumit
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
asa de plictiseala :D
|
Da il ai pe burlan :lol: si care credeam ca toba o sa fie mai mica si mai finuta...
Care e treaba cu turnu?:lol: |
Ne arată că-s artişti şi au şi scule pe măsură.
Cum se numeşte maşinăria aia de taie, CNC? Frumos Turnul Eifel. Cât v-a luat să-l construiţi? |
neata
masina pe care lucrez e o masina de debitat cu Laser TruLaser 3030... Am pus poza cu ultimul meu proiect nu sa ma dau mare sau ca-s nustiu ce artist...am vrut sa arat la lume una din putinele aplicatii care se pot face cu Laser-ul. Ca si timp adunat ar fi cam 3ore debitarea si cam o 1 la sudare WIG :P O sa m-ai adaug poze cu alte proiecte ale mele poate va incanta :D |
Quote:
LASER FRATE :p |
Pe mine ma incanta brelocul ala cu DACIA, cum facem sa ne "combinam"? :D
|
o sa fac mai multe si o sa va trimit :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:41. |
- Copyright 2026 4Tuning