![]() |
Re: Oltcit Trs
cum arata.. dami o poza cu ele.. si as dori cu luminare albastra
|
paste fericit tuturor
|
2 Attachment(s)
azi am cumparat turbina. intercooler. radiator apa. furtune etc.. de maine ma apuc sa montez noua cutia de vit.. si tre sa iau tzevile de la sudor.. traseul pt turbo
|
nu uita de piesele alea pt mine...diseara vin sa le iau k?
|
BV frate dai pe turbo k nu se mai poate...:Dsper sa duci pana la capat proiectu ca s-au mai apucat si altii dar nu au reusit sa il termine...
|
eu zic k il termina am vazut masina si am vb si cu propietaru...e cam nebunatik si eu zic k o va termina...maine se apuk de ea park...vrea sa puna cutie de GSA k cea in 5 ro si inca ceva piese mi le-a vandut mie...pune turbo...
|
ma indoiesc ca vei continua proiectu la turbo..
|
crede-ma k va vontinua...deja si-a luat turbina radiatorul de apa...am vazut cu ochii mei ieri radiatoru
|
sunt sigur grasutz ca va fi ce-l mai rapid oltcit ;) iti tine pumnii fratele tau
|
va fi rapid probabil o saptamana maxim doo
|
nu te contrazic dar nu prea mai sunt multi pasionati de oltcit sa bage prea multi in el yo cred ca o sa fie ceva vreme in top :)
|
ma referam la stilul lui de a conduce (forja 101%) :lol:
|
:)))) da am uitat ai f. mare dreptate :))))
|
Quote:
si carbu?regulator de presiune?pompa de apa ?pompa de benzina? vrei sa mai continui cu lista de piese? |
bogdanlascu - imi spui si mie te rog frumos la ce folosesti apa? eu inca nu am terminat oltcit-ul dar nu mai am chiar foarte mult. turbina mea oricum nu este cu racire incrucisata ci se raceste doar cu ulei. daca poti raspunde trimite te rog un mesaj. multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning