Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

Codered 11-06-07 01:13

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 942772)
eu am o vb...ai' kre sunt asa rai,merita a doua privire...;) if u get waht I mean...

Depinde...a doua privire poate fi si ultima :-P
Asta pentru ca tocmai m-am intors de la mare de cateva ore si era sa trimit in lumea dreptilor o bucata peugeot 206 cc rosu+o bucata soferita blonda care nu s-a asigurat la o depasire:shock:

Bea69 11-06-07 11:05

nah...astea-s kestii minore ptr ai' kre sunt p drumuri zi d zi :D :D :D n-are rost sa fii atat d terribilist...;)

pHlow 12-06-07 00:27

personal mi se pare o porcarie. nu poti cataloga un om dupa motorul masinii.. si cazuri sunt destule.. vezi r5-urile sau rx-8 motor 1.3-230cp..

bodyspeed 12-06-07 22:28

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 944480)
personal mi se pare o porcarie. nu poti cataloga un om dupa motorul masinii.. si cazuri sunt destule.. vezi r5-urile sau rx-8 motor 1.3-230cp..

iti dai seama.. ca aici nu a generalizat....
ca sunt uni care au X masina.. care are 80-100 de cai.. trasi de par:D .. si sunt.. mult peste altu.. cu Y masina...si cu 200-300 de cai... nu generalizez..dar sunt cazuri
desi nu sunt pe sosea... sunt in alte parti;) .. unde ajunge sa zica aceea femeie.. dap conteaza.. el.. mai mult decat .. a masina:D

Codered 13-06-07 13:15

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 946011)
iti dai seama.. ca aici nu a generalizat....
ca sunt uni care au X masina.. care are 80-100 de cai.. trasi de par:D .. si sunt.. mult peste altu.. cu Y masina...si cu 200-300 de cai... nu generalizez..dar sunt cazuri
desi nu sunt pe sosea... sunt in alte parti;) .. unde ajunge sa zica aceea femeie.. dap conteaza.. el.. mai mult decat .. a masina:D

Un tip oarecare astepta in x5-ul sau culoarea albastra la semnafor, cand, fara sa observe, in spatele acestuia intra cu viteza mare un alt tip, fiind la volanul unui Tico. Soferul BMW-ului, doar foarte putin zdruncinat, se uita pe displayul computerului de bord, cand tocmai ii aparu un mesaj nou: "New hardware found!" "Do you want to install it?"
PS Femeia x5-ului cobori usor si cu gratie de pe scaunele din piele alcantara si baga in posetuta vreo doua portiere si motorasul ticoului,"sa aiba aia mici piese pentru Lego"

Bea69 13-06-07 13:29

ei da' frumoasa poveste!!!:D :D :D
sper k va veni vremea cind ai' vor fi mai putini kre se lasa impresionati d aparente...;)

Codered 13-06-07 13:39

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 946893)
ei da' frumoasa poveste!!!:D :D :D
sper k va veni vremea cind ai' vor fi mai putini kre se lasa impresionati d aparente...;)

Sigur va veni acea zi...va fi o zi in care cineva imi va face plinul gratis,in care politistii imi vor zambi complice cand trec cu 200 pe langa radar iar la semafor in loc de aurolaci care manjesc parbrizul vor fi cateva modele blonde/brunete de minim 1.75/55 90-60-90 care imi vor sterge masina cu pielea lor fina si bronzata inainte de a ma ruga frumos daca le pot primi la mine sa-mi spele vasele + more

Bea69 13-06-07 13:46

...mai iesi din orasul ala,k te strici d tot!!!:D :D :D

Magos 13-06-07 20:13

....si cand te-ai trezit era dimineata??? :))

aleks 14-06-07 12:08

nah, am ceva de comentat la ultima categorie, ce te faci cu aia care au sc x srl, masina mare, si n-au inca 20% + varsta, si nu-s nici marlani?
sau cadem in greseala de incadra in mitul mai sus amintit pe toti cei cu asa ceva? :)

viperthevenom 21-06-07 17:07

Quote:

Originally Posted by Codered (Post 946917)
... modele blonde/brunete de minim 1.75/55 90-60-90 care imi vor sterge masina cu pielea lor fina si bronzata inainte de a ma ruga frumos daca le pot primi la mine sa-mi spele vasele...

Asta si eu astept.... :)

pheerya 22-06-07 15:59

si marmota invelea....:lol:

Mustang 23-06-07 00:00

Stick to the topic, people !

aleks 29-06-07 13:44

revenind, conteaza ca prima impresie.
daca va stiti de ceva vreme, si daca nu e ultima zdreanta, nu va conta pt ea ca ai alta masina, nici daca e mai buna, nici daca e mai rea decat precedenta...

Sasha_z 30-06-07 14:40

la prim aimprsie pa draq !!!!!!!! pe mine una nu ma impresioneaza o masina de 100.000 de euro dk la volan e un pustan de 70 de ani sau mai stiu eo ce lichea !!!!

All times are GMT +2. The time now is 19:08.

- Copyright 2026 4Tuning