![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
Quote:
Asta pentru ca tocmai m-am intors de la mare de cateva ore si era sa trimit in lumea dreptilor o bucata peugeot 206 cc rosu+o bucata soferita blonda care nu s-a asigurat la o depasire:shock: |
nah...astea-s kestii minore ptr ai' kre sunt p drumuri zi d zi :D :D :D n-are rost sa fii atat d terribilist...;)
|
personal mi se pare o porcarie. nu poti cataloga un om dupa motorul masinii.. si cazuri sunt destule.. vezi r5-urile sau rx-8 motor 1.3-230cp..
|
Quote:
ca sunt uni care au X masina.. care are 80-100 de cai.. trasi de par:D .. si sunt.. mult peste altu.. cu Y masina...si cu 200-300 de cai... nu generalizez..dar sunt cazuri desi nu sunt pe sosea... sunt in alte parti;) .. unde ajunge sa zica aceea femeie.. dap conteaza.. el.. mai mult decat .. a masina:D |
Quote:
PS Femeia x5-ului cobori usor si cu gratie de pe scaunele din piele alcantara si baga in posetuta vreo doua portiere si motorasul ticoului,"sa aiba aia mici piese pentru Lego" |
ei da' frumoasa poveste!!!:D :D :D
sper k va veni vremea cind ai' vor fi mai putini kre se lasa impresionati d aparente...;) |
Quote:
|
...mai iesi din orasul ala,k te strici d tot!!!:D :D :D
|
....si cand te-ai trezit era dimineata??? :))
|
nah, am ceva de comentat la ultima categorie, ce te faci cu aia care au sc x srl, masina mare, si n-au inca 20% + varsta, si nu-s nici marlani?
sau cadem in greseala de incadra in mitul mai sus amintit pe toti cei cu asa ceva? :) |
Quote:
|
si marmota invelea....:lol:
|
Stick to the topic, people !
|
revenind, conteaza ca prima impresie.
daca va stiti de ceva vreme, si daca nu e ultima zdreanta, nu va conta pt ea ca ai alta masina, nici daca e mai buna, nici daca e mai rea decat precedenta... |
la prim aimprsie pa draq !!!!!!!! pe mine una nu ma impresioneaza o masina de 100.000 de euro dk la volan e un pustan de 70 de ani sau mai stiu eo ce lichea !!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning