Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROMOTII pe 4TuningRO (https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
-   -   Stopuri clare, cu LEDuri, faruri Angel Eyes, IN.PRO, JOM (https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro/23954-stopuri-clare-leduri-faruri-angel-eyes-pro-jom.html)

logtuning 14-12-06 15:48

Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F

Quote:

Originally Posted by vlad_cielo (Post 652879)
Ce se mai aude de stopurile mele? Ca deja au mai trecut inca 2 sapt. de cand am vorbit. Ajung pana in Craciun?

Acum am descarcat camionul.
Stopurile tale sunt prezente.
Am deschis cutia sa le vad, ca sa fiu sigur ca totul e OK.
Maine a plecat spre tine.

Cu reducere de 10% cadou de la Mos Craciun LOGtuning!!!

vlad_cielo 14-12-06 16:14

Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F

Multumesc baieti! De abia astept sa soseasca! Mersi si inca odata scuze de insistenta. Felicitari.Sunt profesionisti.

logtuning 14-12-06 17:51

Quote:

Originally Posted by vlad_cielo (Post 660630)
Multumesc baieti! De abia astept sa soseasca! Mersi si inca odata scuze de insistenta. Felicitari.Sunt profesionisti.

Surpriza, nu mai pleaca maine.
Au plecat chiar acum.
L-am convins pe curier sa le ia astazi, le ducem noi acum la ora 19.

Echipa LOGtuning

mad max 16-12-06 01:42

A primit stopurile vlad si sunt super. Le-am montat impreuna pe masina si arata super fain. Felicitari pentru operativitate!

PS: Tot de la FK am inteles ca exita o prelungire capota de bora gen bad boy look ... aduceti asa ceva? ... si ma mai interesa daca aduceti cranckcase breathere K&N. (scuze ... poate sunt offtopic)

Inca o data felicitari si bafta in continuare!

logtuning 16-12-06 07:38

Quote:

Originally Posted by mad max (Post 662749)
A primit stopurile vlad si sunt super. Le-am montat impreuna pe masina si arata super fain. Felicitari pentru operativitate!

PS: Tot de la FK am inteles ca exita o prelungire capota de bora gen bad boy look ... aduceti asa ceva? ... si ma mai interesa daca aduceti cranckcase breathere K&N. (scuze ... poate sunt offtopic)

Inca o data felicitari si bafta in continuare!

Multumim.
Prelungire capota pt Bora, eu nu stiu sa fie, nici la FK, dar nici la altii.
Iti putem oferi multe pt Bora - bodykit, grile, pleoape, esapamente, suspensii, ...

www.logtuning.ro

tricabmw 17-12-06 21:18

salutare ! ma intereseaza la ce pret aveti stopuri cu leduri pt golf 2 sau cele pe fond albastru ! suspensii sport gasesc la voi ? m-ar interesa cele mai mici preturi pt cele 2 articole de care sunt interesat ! multumesc !
:D

logtuning 18-12-06 08:11

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tricabmw (Post 664955)
salutare ! ma intereseaza la ce pret aveti stopuri cu leduri pt golf 2 sau cele pe fond albastru ! suspensii sport gasesc la voi ? m-ar interesa cele mai mici preturi pt cele 2 articole de care sunt interesat ! multumesc !
:D

Stopuri de Golf 2 cam astea ar fi, pret 49,95 EURO+TVA cele cu rosu si 59,95 EURO+TVA cele crom.
Mai sunt si faruri Angel Eyes.
Si suspensii gasesti.
Da-mi a adresa de email si iti trimitem mai multe.

www.logtuning.ro

tricabmw 18-12-06 16:32

adresa mea de mail este [email protected]

ct77pia 18-12-06 17:06

De pe racelook.de :
Cod : OT785501S - Serpisori ptr BMW 328i E36 Lim/Coupe/Cabrio/Touring 1997 Cod : 911601-16 - Toba finala SEBRING BMW 328i Coupé/Cabrio Typ E36 ab 12/94 2.8l, 2793 ccm, 194/142 PS/KW ESD mit 2xER Ø 81x65

Un pret daca se poate si o poza cu toba finala.
Eventual o oferta de finale ptr BMW E36 328i .
Multumesc anticipat.

300zxtt 18-12-06 18:13

pt un 124 un set de faruri si lampi spate din geam clar?

logtuning 18-12-06 22:44

1 Attachment(s)
pentru SEVI

stopuri cu LEDuri A6 210 EURO+TVA

www.logtuning.ro

logtuning 18-12-06 23:18

Quote:

Originally Posted by 300zxtt (Post 666063)
pt un 124 un set de faruri si lampi spate din geam clar?

sorry, nu sunt disponibile.
Le-am avut comandate si nu sunt pe stoc in Germania.

www.logtuning.ro

cristi_407 19-12-06 16:37

Sti cumva daca s-a dat in productie stopurile cu Led-uri pt Peugeot 407?

Andreif 19-12-06 17:03

faruri pt Astra H (nam vazut in poze)?si daca sunt, cam la ce pret?

ZooM-ZooM 19-12-06 22:03

Quote:

Originally Posted by Andreif (Post 667506)
faruri pt Astra H (nam vazut in poze)?si daca sunt, cam la ce pret?

sal.si eu tot pentru astra h as vrea un pret si o poza.(daca gasesti o poza nocturna pt faruri e si mai ok...ca eu nu am gasit decat farul prezentat pe site la ei)
la faruri si stopuri te rog,10x

All times are GMT +2. The time now is 02:02.

- Copyright 2026 4Tuning