![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
maine cred ca ajung si eu pe la voi sa imi faceti ceva la capota
|
1 Attachment(s)
sal
poti sami repari stopu din poza,adica sa inlocuiesti sticla si sa pui sticle clare la nuste proiectoare? la ce pret.Si as mai vrea un pret pentru un portbagaj de bmw e36 sa inchizi zona unde e numaru sa fie clean si sa ai faci umflatura stil csl ms mult si sper ca ai inteles ce vroiam sa zic |
3 Attachment(s)
Quote:
Cu ocazia asta mai adaug cateva lucrari: Reparatie spoiler+vopsit Kia Picanto Bad boy Look Renault 5 Spoiler Opel CorsaC(reparatie+eliminare bandouri) |
ehh uite aici nu prea imi place. joke
|
1 Attachment(s)
salut !
poti umple locul sticlei de pe pavilionul renaultului cu fibra? spune-mi te rog si cat m-ar costa.... |
1 Attachment(s)
salut ..
cat m-ar duce si p mine sa pitulam manerele d p spate la masinutza mea . si daca s poate si vopsi dar in asa fel incat sa nu fie vopsit tot elementu doar unde s lucreaza . merci |
cat dureaza un bad boy la o dacia 1310 ?
|
Salut . cat ma duce si pe mine Bad Boy Look spate clean bari clean si eliminat bandouri la un logan berlina ?
|
1 Attachment(s)
Salut
M-ar interesa un pret si evident daca se poate face o prelungire eleron fabia hatch 6y, cam asa ceva.Mersi si spor la treaba! |
2 Attachment(s)
putec sa faceti o bara ca asta ? si cam cat costa
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
hai noroc! cat ma costa si pe mn un eliminat bandouri la bara fata si spate, astuparea in locul unde sunt proiectoarele , la o fabie din 2003 , si cat si pentru vopsit !
|
4 Attachment(s)
s-au pitulat manerele ;) .. merci
|
1 Attachment(s)
am spalat si eu masina si din pacate toata fibra care a fost data pe bara spate a zburat cu tot cu spuma de usi care a fost data... pacat ca nu am avut telefon sa fac poza... urat din partea voastra!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:54. |
- Copyright 2026 4Tuning