Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

bluey 05-07-07 12:39

Re: Ce vor femeile?

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 978929)
stii, fiecare face ce crede ca e mai bine, ca sa ii fie lui bine, pentru ca suntem niste egoisti in sinea noastra, si ne dorim binele personal prima data.
ei bine, daca femeia de langa tine e fericita ( si pe tine nu te costa mult, prin prisma celor spuse mai sus, s-o faci fericita) atunci o sa ai langa tine o femeie care o sa stea si-n cap sa te faca pe tine la fel...
deci pana la urma, daca ea e fericita langa tine, tu ai de castigat, nimic mai simplu ...

Stii, nu poti face 2 femei fericite in acelasi fel.
Sau poate ai tu o reteta care functioneaza cu toate si nu ai inca statuie in fata casei poporului.
Treaba cu florile functioneaza cu toate pana la un punct.
Dupa aia risti sa fii luat de gay :D

A.m.v.t. 05-07-07 17:06

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 973147)
poti s-o scoti in oras la un suc doar pe ea, nu impreuna cu toti prietenii tai care vorbesc de motoare, cuplu, tractiune, nfs, pi$de, figuri, bani si alte chestii cu care se umfla ei ca sunt experti, ca nici mai frumos , nici mai destept nu esti in ochii ei daca o plictisesc prietenii tai aia obositori ( din pt ei de vedere )

uite cum altii se gandesc la asa ceva..dk toata lumea ar avea tentaive din astea macar uneori...nah, o solutie ar fi sa mai devieze putin selectarea anturajului spre partea de prieteni cu viziunea mai putin limitata si un orizont de cunostiinte menit sa faca fata si altor tipuri de conversatii..slava domnului , sunt si d-astia, mai rari dar sunt!dar dak nu se poate...e bun de urmat si exemplu tau d-nu voicu...da roade!

Bea69 06-07-07 12:00

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 983091)
Stii, nu poti face 2 femei fericite in acelasi fel.
Sau poate ai tu o reteta care functioneaza cu toate si nu ai inca statuie in fata casei poporului.
Treaba cu florile functioneaza cu toate pana la un punct.
Dupa aia risti sa fii luat de gay :D

bluey..cu cit mai rpd iti dai seama k nu poti sa faci mai multe femei fericite in aceeas timp,cu atat iti va fi mai bine...;) stiu k e f greu sa lasi deoparte orgoliul..si sa pierzi o jucarie draga..dar femeile te vor simti daca nu joci corect..si pana la urma pierzi si mai mult...:-)
faza cu kestiile romantice iara e tare subiectiva..depinde mult d femeie..unele sunt mai romantice,si au nevoie d minciuni frumoase...luminari,bla bla...altele au nevoie d kestii mai speciale...oricum,important e k ea sa simta k o cunosti,si stii ce isi doreste..si vrei sa faci p placul ei...fie cu trandafiri..fie cu un eleron ...sau k o numesti broasca dis-d-dimineata....:D :D :D

bluey 06-07-07 12:27

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 984791)
bluey..cu cit mai rpd iti dai seama k nu poti sa faci mai multe femei fericite in aceeas timp,cu atat iti va fi mai bine...;) stiu k e f greu sa lasi deoparte orgoliul..si sa pierzi o jucarie draga..dar femeile te vor simti daca nu joci corect..si pana la urma pierzi si mai mult...:-)
faza cu kestiile romantice iara e tare subiectiva..depinde mult d femeie..unele sunt mai romantice,si au nevoie d minciuni frumoase...luminari,bla bla...altele au nevoie d kestii mai speciale...oricum,important e k ea sa simta k o cunosti,si stii ce isi doreste..si vrei sa faci p placul ei...fie cu trandafiri..fie cu un eleron ...sau k o numesti broasca dis-d-dimineata....:D :D :D

maimutza nu broasca :D
Si care e vina noastra ca sunteti atat de diferite???
Deja titlul topicului e absurd.De fapt a fost de la inceput asa...
Exista un raspuns diferit pentru fiecare femeie de pe planeta...
https://www.youtube.com/watch?v=rcbchRnTTr4
Pentru cei care nu-l stiau :lol:

Bea69 06-07-07 12:34

nah..mere si maimuta,daca tu asa vrei...:D io una broasca am fost asta-dimineata,d acolo a venit ideea ...
io zic,k e norocul vostru k suntem atat d diferite!!!nicidecum vina!;) asa macar poti sa traiesti cu speranta k intr-o buna zi tot te intilnesti cu una kre cit decit te fascineaza..cel putin o vreme :D :D :D

bluey 06-07-07 12:37

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 984857)
nah..mere si maimuta,daca tu asa vrei...:D io una broasca am fost asta-dimineata,d acolo a venit ideea ...
io zic,k e norocul vostru k suntem atat d diferite!!!nicidecum vina!;) asa macar poti sa traiesti cu speranta k intr-o buna zi tot te intilnesti cu una kre cit decit te fascineaza..cel putin o vreme :D :D :D

Mdah
Norocosii de noi...
La voi cum e??
Stii ceva de fotbal si masini si toti barbatii te adora mai ales daca ai si sani sanatosi.
O fi rau????
Mi-e mila de voi.:bunch:

Bea69 06-07-07 13:05

...daca ma intrebi p mine...habar n-am!ma fac cu nervii daca vad minge..cu masina..ma descurc,nu pot sa zic k nu..dar nu se poate spune k d la stiinta mea s-ar da p spate vre-un barbat...dar,da,intr-adevar pot sa zic k in gen ma inteleg bine cu barbatii...poate ptr k nu dau apel,cind vreau sa vb cu careva,ci il sun...sau ptr k tot asa dau d baut cum toti ceilalti d ziua mea...si ii invit p toti...sau ptr k ma rup si sun pana in UK ptr o nenorocita d pompa d ambreiaj,ptr un MG..ptr k stiu ce inseamna sa pice masina d sub curu' tau...apai daca mai am si plamini sanatosi,nush cit d mult mai conteaza....
si sa fiu un pik on...ce as vrea eu?de ex sa aibe curaj fiecare barbat sa isi asume riscul,si daca nu are chef d mine sa imi zica p fata!k oricum imi dau seama k e cu capul in alta parte,si numai d aia face ceea c face ptr k ii este frica sa ma piarda...sau cind a facut-o lata deja..si ii zici cu ce a gresit..sa fie amabil si sa accepte..dar nuuuuu..el se apuca si gaseste nspemii d scuze,k nu el a fost d fapt d vina....si k oricum..si daca nu a fost el d vina...acum incearca sa se comporte altfel..acuma dc nu sari pana in tavan d bucurie??????:rolleyes2
intr-un cuvint:eu as vrea sinceritate maxima,si daca e neplacuta realitatea.

andrei.badea 10-07-07 08:15

Ai tu dreptate cu sinceritatea, si sunt total de acord, da, cati sunt sinceri? Atat barbati cat si femei. Toti in nici un caz. Nici macar jumate nu cred k sunt.

bodyspeed 11-07-07 22:06

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 984904)
...
intr-un cuvint:eu as vrea sinceritate maxima,si daca e neplacuta realitatea.

asta intr-un cuvant vrem.. toti.. mai ales cei care chiar acorda sinceritate.. exclusiva..si neconditionata
dar chiar o optinem..nu??
daca persoana..zice ca e sincera.. e sincera

Alexey 14-07-07 14:38

ce vor femeile? Sa fii tu insuti, oricine ai fi;)

Kolegosu' 14-07-07 21:08

Femeile vor P**A bani si bautura/Bani nu le dam bautura isi cumpara

Bea69 15-07-07 16:54

esti norocos...prietenii mei se pling k femeile fug d pul@ .. si k nu stiu sa se distreze..si fac scandal daca vad alcool...:???:

Eugen_TL 15-07-07 20:58

hahaha =))))

Magos 17-07-07 02:05

aberaaaaam aberaaaaaam.....
femeia din mine la ora asta vrea o cafea :)))))))

Sasha_z 17-07-07 13:35

eu una vreau...dragoste , mangaieri , iubire , gingasie , respect , un barbat alaturi la bine is la greu!!!

All times are GMT +2. The time now is 21:43.

- Copyright 2026 4Tuning