![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
mie mi se pare a fi cu indigo,poate de aceea is tremurate liniile si prea multe detalii,miam zis parerea,eu oricum nu ma stiu cu desenele:-)
|
ms Ace Axel ....... a si nu sunt copi la indigo babone is chiar de mna facute ...
ms pt parere bajetzi ;) |
era doar o parere,oricum bafta incontinuare
|
pararea mea este ca tot cu indigoul.....nu stiu..cel putin in prima poza ii sa intinat!
|
3 Attachment(s)
am mai facun niste desene aste-as cele mai recente:-P :???: :shock: au iesit rosiatice fiindca erau jaluzelele trase (commentatzi):oops:
|
mergi p masini mai patratoase pana inveti perspectiva, le percepi mai bine. Si iti recomand sa trasezi o linie p mijlocul masinii (din fata in spate) sa t ajute. bafta in continuare!
|
1 Attachment(s)
...Ceva pe tema americana...vroiam neaparat sa fac o masina careia sa-i "chop top" :-)...O linie principala(mai mult ca idee) e luata de la Chrysler 300C.
|
2 Attachment(s)
ms pt sfat axel o sa tin cont de el ca si de toate celelalte
aM FACUT ACUM O SCHITZA RAPIda mAI ROTUnjiTA : STIU K ARE MULTE GRESELI DAR TE ROG SA LE ENUMERI(CREK PRIMA ESTE PERSPECTIVA) :D K TRE SA PLEK:twisted: :rolleyes2 :evil: :arrow: |
3 Attachment(s)
hammaru e mai nou.................. bordu , ma pricep axel ?..si lamborghini ala il faqui pt gajikmea km asa arata casa ei ;))
|
nu se intelege mai nimic din imaginilea alea ... par ok desenele ...
|
kobbe, exact asa desenam si eu bordurile. Eu faceam si mānutele soferului si picioarele pe pedale :D...Nu cred ca e modul corect de a le desena, dar cu siguranta sunt simpatice!
|
6 Attachment(s)
astea is printre primele desene ale mele de knd cu NFS-ul asta :)) :lol: ......
|
1 Attachment(s)
am si eu o schita ceva mic :D va anunt de pe acum ca nu e reusit fiind ca imi trmura mana... dar oricum o postez si astept pareri si ceva comentari :rolleyes2 :lol:
|
1 Attachment(s)
Am mai facut si eu un civic.E cam stock, dar am incercat sa il fac mai realist(umbre, jante, etc...)...C ziceti???
|
exceptand faptul k e aproape la fel de lat p cat e de lung si k botu e cam descentrat ... e ok :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning