![]() |
Re: Supercars - Japoneze vs. Europene
1 Attachment(s)
Quote:
Discutii de genul asta nu-si au locul pe un forum auto,si in nici un caz pe acest thread. Quote:
Ca tot a venit vorba de Toyota...acum cativa ani,cea mai rapida masina pe sfertul de mila care purta insigna de Toyota era Supra.Daca intrebi la intamplare care e cea mai rapida Toyota din zilele noastre,probabil vrei primi raspunsuri de genul Corolla TS,Celica,Camry/Avalon V6.In realitate,daca vrei sa castigi o intrecere monomarca la semafor,iti trebuie "supercar-ul" din poza de mai jos :lol: Faptul ca are 2650 kg in versiunea 4x4 de 5,7 litri cu de toate si cabina dubla nu o impiedica sa fie cea mai rapida Toyota in productie,adica succesorul moral al Suprei.Si Supra n-a fost niciodata capabila sa tracteze 5 tone :lol: Cine zicea ca japonezii nu sunt pe drumul cel bun ? ;) |
f misto Tundra asta noua, motorul ala face toti banii si sunt bucuros ca au adoptat motoare mai "americane", altfel ar fi ramas neimportanti pe piata de truckuri
0-100 Tundra e intradevar cea mai rapida Toyota la momentul asta urmata de Camry V6.Pe 1/4 mile,Camry e putin mai rapida insa. |
• World Car of the Year: Lexus LS460
• World Green Car of the Year: Mercedes-Benz E320 Bluetec • World Car Design of the Year: Audi TT • World Performance Car of the Year: Audi RS4 |
Votat Europene....e o vb exista 2 feluri de masini nemtzesti si restu......mai mult no comment!!!
|
Da, cam in acelasi fel incare exista 2 categorii de oameni. Cei destupati la cap si apoi restul ...
|
exista Polo SDI si restul, nu stii tu
|
Quote:
|
daca nu ma insel toyota a ajuns primul producator de automobile din lume intrecand GM!!! deci asta spune multe.. lumea a inceput sa prefere japonezele ;) , chiar daca unii nu le inghit (printre astia ma numar si eu.. singura marca care imi place este Lexus)
|
Quote:
|
daca ai putea fi mai explicit ar fi excelent
|
Quote:
Diferente de timp pe 1/4 mile, de la cei 13.5 pt IS350 la 14.6 pt Camry V6 vine de la cei 32 cp in plus, cutie automata mai avansata, RWD vs FWD, probabil (dar nu-s sigur) si diferenta de greutate, ceva aerodinamica |
Quote:
schimba-ti mentalitatea,suntem in 2007...exista internet... |
Quote:
auzi da care`i faza??? dk mie imi plac europene ce???nu inteleg?? eu nu am comentat la nici unul kre au zis k le plac japonezele este parerea mea si asa va ramane...nu aveti voi treaba cu ce imi place mie si de ce... |
International Engine of the Year Awards 2007: Winners
Best New Engine of 2007: BMW 3-litre Twin-Turbo (335i) Best Fuel Economy :Toyota 1.5-litre Hybrid Synergy Drive (Prius) Best Performance Engine: BMW 5-litre V10 (M5, M6) Sub 1-litre: Toyota 1-litre (Aygo, Yaris, Peugeot 107, Citroën C1) 1-litre to 1.4-litre: Volkswagen 1.4-litre TSI Twincharger (Golf, Touran, Jetta) 1.4-litre to 1.8-litre: BMW-PSA 1.6-litre Turbo (MINI, Peugeot 207) 1.8-litre to 2-litre: Volkswagen 2-litre Turbo (Golf, Audi A3, A6, SEAT Leon, Skoda Octavia) 2-litre to 2.5-litre: BMW 2.5-litre (325, 525, X3, Z4) 2.5-litre to 3-litre: BMW 3-litre Twin-Turbo (335i) 3-litre to 4-litre: Porsche 3.6-litre Turbo (911) Above 4-litre: BMW 5-litre V10 (M5, M6) And… International Engine of the Year 2007: BMW 3-litre Twin-Turbo (335i) |
bun si asa! au luat un premiu la hibride
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning