Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Supercars - Japoneze vs. Europene (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2195-supercars-japoneze-vs-europene.html)

Race 08-05-07 19:18

Re: Supercars - Japoneze vs. Europene

1 Attachment(s)
Quote:

sa-ti gasesc un milion de motive pt. care noi romanii suntem mai liberi decat voi(in america) de o mie de ori
Imi dau lacrimile de emotie cand vad atata patriotism ! :rolleyes2
Discutii de genul asta nu-si au locul pe un forum auto,si in nici un caz pe acest thread.

Quote:

parca s-a solidificat intr-un fel
Tot ce-i posibil...s-o fi intepenit vreo articulatie ceva :lol:

Ca tot a venit vorba de Toyota...acum cativa ani,cea mai rapida masina pe sfertul de mila care purta insigna de Toyota era Supra.Daca intrebi la intamplare care e cea mai rapida Toyota din zilele noastre,probabil vrei primi raspunsuri de genul Corolla TS,Celica,Camry/Avalon V6.In realitate,daca vrei sa castigi o intrecere monomarca la semafor,iti trebuie "supercar-ul" din poza de mai jos :lol: Faptul ca are 2650 kg in versiunea 4x4 de 5,7 litri cu de toate si cabina dubla nu o impiedica sa fie cea mai rapida Toyota in productie,adica succesorul moral al Suprei.Si Supra n-a fost niciodata capabila sa tracteze 5 tone :lol:

Cine zicea ca japonezii nu sunt pe drumul cel bun ? ;)

pimp_lex 08-05-07 19:31

f misto Tundra asta noua, motorul ala face toti banii si sunt bucuros ca au adoptat motoare mai "americane", altfel ar fi ramas neimportanti pe piata de truckuri

0-100 Tundra e intradevar cea mai rapida Toyota la momentul asta urmata de Camry V6.Pe 1/4 mile,Camry e putin mai rapida insa.

boy_wonder 08-05-07 19:46

• World Car of the Year: Lexus LS460
• World Green Car of the Year: Mercedes-Benz E320 Bluetec
• World Car Design of the Year: Audi TT
• World Performance Car of the Year: Audi RS4

Sasha_z 08-05-07 19:57

Votat Europene....e o vb exista 2 feluri de masini nemtzesti si restu......mai mult no comment!!!

fishbone 08-05-07 20:45

Da, cam in acelasi fel incare exista 2 categorii de oameni. Cei destupati la cap si apoi restul ...

pimp_lex 08-05-07 21:22

exista Polo SDI si restul, nu stii tu

xxdadixx 08-05-07 21:29

Quote:

Originally Posted by pimp_lex (Post 891077)
0-100 Tundra e intradevar cea mai rapida Toyota la momentul asta urmata de Camry V6.Pe 1/4 mile,Camry e putin mai rapida insa.

V6-le de pe Camry e acelasi motor de pe IS 350 care face suta cu 1 secunda mai repede decat Tundra

boy_wonder 08-05-07 21:37

daca nu ma insel toyota a ajuns primul producator de automobile din lume intrecand GM!!! deci asta spune multe.. lumea a inceput sa prefere japonezele ;) , chiar daca unii nu le inghit (printre astia ma numar si eu.. singura marca care imi place este Lexus)

alexSHO 08-05-07 22:27

Quote:

Originally Posted by pimp_lex (Post 890761)
Si vine nea SHO sa ne zica noua ca "stim sigur cine castiga", parca am fi niste robotei fara creier care nu pot avea alte gusturi/prioritati/etc.

daca citeai mai sus intelegeai cand am zis ca exista gusturi si pareri d-aia e oferta asa diversificata DAR deocamdata mai au de mancat marcile premium japoneze ca sa iasa in fata europenelor

pimp_lex 08-05-07 23:24

daca ai putea fi mai explicit ar fi excelent

pimp_lex 08-05-07 23:27

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 891324)
V6-le de pe Camry e acelasi motor de pe IS 350 care face suta cu 1 secunda mai repede decat Tundra

la baza da, este acelasi motor, dar e detuned pe Camry.

Diferente de timp pe 1/4 mile, de la cei 13.5 pt IS350 la 14.6 pt Camry V6 vine de la cei 32 cp in plus, cutie automata mai avansata, RWD vs FWD, probabil (dar nu-s sigur) si diferenta de greutate, ceva aerodinamica

300zxtt 09-05-07 12:20

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 891121)
Votat Europene....e o vb exista 2 feluri de masini nemtzesti si restu......mai mult no comment!!!

vorba aceasta era in romania imediat dupa revolutie,cand nu erau cunoscute japonezele decat cele aduse de unii vaporeni si acelea cu destule probleme la piesele de schimb,indoctrinandu-se mentalitatea apoi ca daca iti iei o japoneza o sa ramai fara piese de schimb.

schimba-ti mentalitatea,suntem in 2007...exista internet...

Sasha_z 09-05-07 15:57

Quote:

Originally Posted by 300zxtt (Post 892376)
vorba aceasta era in romania imediat dupa revolutie,cand nu erau cunoscute japonezele decat cele aduse de unii vaporeni si acelea cu destule probleme la piesele de schimb,indoctrinandu-se mentalitatea apoi ca daca iti iei o japoneza o sa ramai fara piese de schimb.

schimba-ti mentalitatea,suntem in 2007...exista internet...

auzi da care`i faza???
dk mie imi plac europene ce???nu inteleg?? eu nu am comentat la nici unul kre au zis k le plac japonezele este parerea mea si asa va ramane...nu aveti voi treaba cu ce imi place mie si de ce...

boy_wonder 09-05-07 16:08

International Engine of the Year Awards 2007: Winners
Best New Engine of 2007: BMW 3-litre Twin-Turbo (335i)

Best Fuel Economy :Toyota 1.5-litre Hybrid Synergy Drive (Prius)

Best Performance Engine: BMW 5-litre V10 (M5, M6)

Sub 1-litre: Toyota 1-litre (Aygo, Yaris, Peugeot 107, Citroën C1)

1-litre to 1.4-litre: Volkswagen 1.4-litre TSI Twincharger (Golf, Touran, Jetta)

1.4-litre to 1.8-litre: BMW-PSA 1.6-litre Turbo (MINI, Peugeot 207)

1.8-litre to 2-litre: Volkswagen 2-litre Turbo (Golf, Audi A3, A6, SEAT Leon, Skoda Octavia)

2-litre to 2.5-litre: BMW 2.5-litre (325, 525, X3, Z4)

2.5-litre to 3-litre: BMW 3-litre Twin-Turbo (335i)

3-litre to 4-litre: Porsche 3.6-litre Turbo (911)

Above 4-litre: BMW 5-litre V10 (M5, M6)

And…
International Engine of the Year 2007: BMW 3-litre Twin-Turbo (335i)

alexSHO 09-05-07 21:44

bun si asa! au luat un premiu la hibride

All times are GMT +2. The time now is 04:54.

- Copyright 2026 4Tuning