![]() |
Re: DreamWorks
ZUZule mai usor cu berea tata =)) te inveti =))
Si imi e ca se enerveaza ZUZu pe tne si te da de cateva ori cu botu de parbriz :)) |
Nu stiu...nu stiu dastea eu :)))) am zis fara alcool ma..si ce sa ma dea zuz cu capu de parbriz la supra-alimentarea care o are si 90 de ponei nu face fata sa ma dea...trebuie de la 200 in sus.
Dc n-ai venit vineri ma?...ca a fost prea marfa. Vezi sa vi vineri acum ca poate facem si noi poze..sa vb cu Tweety ca el le are cu alea :-). |
Quote:
|
Quote:
|
Frate te rog eu frumos nu mai intra aici ... lasa`ne in caterink noastra si vezitzi de masina ta .... adunatzi aia 200 de cai sa te duci la CURSE .... :lol: tin sa cred ca esti invidios sau nush cum sa iti zic ... tot timpul ai ceva de comentat ... si cum a zis si Robynet ... nu avem un Sub-Topic unde putem sa ne facem OFF-TOPIC sau cred ca o sa facem OFF-NightClubRacer ca sa intelegi ca nu tre sa intrii acolo ... :lol: haidi pa
Quote:
|
Gata oameni buni... gata :D NCR a zis ca nu mai intra, voi va calmati, s-a terminat... N-are rost sa va certati :) Mie imi place SuperNova aia albastra, am vazut poze cu ea si KYS, dar nu stiu sa aibe topic.... :???: Cam putini in pozele alea... Apropo, de ce nu va strangeti inauntru undeva??? Va dau eu idei daca nu aveti :D Uite in AFI cum zicea Zuzu... :)
|
Quote:
|
Vă rog frumos nu mai postaţi locurile unde ne întâlnim,vă rog eu mult de tot...prefer să ne sunăm între noi şi să stabilim ce şi cum....
----------------------------------------------------------- Altă prostie ce am observat nu mai răspundeţi la genul acela de "provocări" inpropriu zis provocări....pentru că din acest motiv ies discuţii şi iar discuţii ! Ca loc de întâlnire este tot acelaşi când erau câinii aia 2 îmbârligaţi :))=)) asta ca să fie aşa unpic de caterincă !..... |
Quote:
N`am mai vazut ZUZu de mult :)) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
http://www.4tuning.tv/qYwREQfbRrP/Fi..._Team_CSR.html - pt tine DEVule ;) !
|
Quote:
In sfarsit...avem forum...am de aranjat topicurile prin el, iar maine spre seara este gata de utilizat :). |
Asa mai merge Domnu Alex 8) sa dai adresa sa vada si ochiu nostru :lol:
|
Buuuun asa Alex. Eu am vazut forumul...abia astept sa fie gata :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:12. |
- Copyright 2026 4Tuning