![]() |
Re: sticker 4 tuning
Quote:
o maşină neagră şi ea... :) |
daca e de asteptat inseamna ca e de bine :D
|
Care ai sticker de ala in + vreau si eu :)
|
coasta 10 ron de facut 4 ..a meu rezista de vreo 2 luni bine :P am mai vazut pe un seat rosu ... da cn il are in format vectorial?
|
Re: help (about...anything )
sal baieti!o intrebare.....stie cineva dintre voi unde as putea gasi piele pt ca sa imi fac internul la masina?as vrea doar pielea k restul incerc eu....:D
|
poti incerca la autogara langa fostul magazin fidelio este o vulcanizare intreaba acolo !!!
o sa te indrume baietii , este chiar langa vulcanizare ,dar are o intrare cam dubioasa |
Re: ajutor modificari golf IV
uite daca vrei ceva de exterior echipa noastra iti poate propune in functie de ideile tale ,adica de ceea ce iti doresti iti putem face masina personalizata ,unica dar trebuie sa vedem cum e acum in ce stadiu se afla,cat despre motor ma ocup personal si cred ca daca vei hotara sa te lasi pe mana noastra a celor de la GRAND COMPANY TUNING NU AI SA REGRETI te putem ajuta daca vrei si cu sfaturi o putem redesena si putem sa umblam si la puterea motorului in stil profesional nu cu un cip si un filtru de aer ,ceva un pic mai mult ...asteptam sa vedem masina
|
4tuning, va cer ajutorul !!
Salutare
dragi colegi 4tuning va cer ajutorul in a dona sange pt a salva o viata .Este vb de fratele meu care dupa cum stiti unii e grav bolnav are cancer limfatic, are nevoie de singe doarece boala ii afecteaza sistemul imunitar .. pt a dona trebuie sa aveti grupa B3 pozitiv si sa luati o adeverinta de la medicul iar de la centru de recolatare inca una precum ca ati donat pt LEFTER NITA ADRIAN de la clinica de hematologie Sf Spiridon IASi Pt detalii lucica_markiz sau 0745161163 Va multumesc pt ajutorul dat pana acum ! |
Re: 4tuning va cer ajutorul !!
multumesc la toti care au fost azi si au donat ..
Danuu multumesc mult pt ajutor ne vedem maine . |
Re: 4tuning va cer ajutorul !!
Salutare multumesc din suflet la toti care au donat ..sper int-ro zi sa va pot intoarce gestul
S-a facut rezerva de sange necesara si nu mai este nevoie sa se doneze sange Multumesc 4tuning&friends ! |
Am busit azi un caine, si mi-am facut niste stricaciuni la masina. Pe unde gasesc si eu un service de calitate si mai ieftinel. Service-ul il caut doar pt partea de montaj, piesee doresc sa mi le cumpar de pe net.
ps: nu o sa ii mai injur pe cei care lovesc caini cu masina. inainte ma intrebam daca nu ar putea sa i evite. mi-am dat seama ca nu pot. eu cel putin nu am avut nicio fractiune de secunda in care sa reactionez .asta e. |
Īmi pare rău , e nașpa și eu am pățit!
|
are cineva plastice pt interior la dacie 1410 (praguri, tunelu de la schimbator chestii deastea)
|
Quote:
|
esti din bacau?merg maine in targ si daca nu gasesc ce imi trebuie apelez la tn
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning