![]() |
Re: Inmatricularea pe Bulgaria - PRO sau CONTRA
Quote:
Deci pot sa fac ITP in RO! Perfect. Asta voiam sa stiu. Si practic, doar pentru asigurare, ar trebui facut drumul in BG. O sa ma interesez si de asigurare. Dar nu exista nicio problema ca nu e masina pe numele meu? Practic am procura, si toate cele.. dar ma gandesc sa nu faca probleme la ITP. |
Quote:
|
Quote:
Daca boii din Guvern nu vor sa intre banii la bugetul lor, foarte bine, noi ramanem cu masini inscrise pe BG, si platim la Guvernul bulgar! Smecheri bulgarii, ca stiu cum sa faca bani de pe urma altora! Romania, tara tuturor... :zombie: |
Quote:
P.S. Vezi că este bine să ai actele traduse. Dacă un echipaj te-a iertat, nu înseamnă că următorul va fi la fel de iertător. Din câte ştiam, cade în obligaţia ta să ai actele traduse şi legalizate. Nu costă mult. |
Quote:
dacă tu cu mașina ta înmatriculată pe România pleci în Germania, trebuie să ai actele traduse și legalizate in limba fiecărei țări care o tranzitezi ? dacă nu ști legea mai bine stai în banca ta . dacă faci ITP la R.A.R nu mai poți trece vama cu mașina, ITP-ul făcut la noi este valabil DOAR pe teritoriul României. |
Nu te mai agita, omul nu e consilier juridic, a spus doar o parere...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Poate nu cunosc toate chichiţele legale dar îmi place să cred că ştiu să scriu corect, spre deosebire de tine. Aş dori să ştiu, unde i-am spus eu că poate să colinde lumea, cu ITP-ul făcut la RAR? Eu i-am sugerat să-l facă la RAR, pentru o valabilitate mai mare, în ideea că nu este Globetrotter şi n-o să se plimbe prin Bulgaria. Am înţeles, ai văzut că scrie "Moderators" sub username-ul meu şi ai zis să te dai artist. Ai fost tare trist la faza asta. |
Bun, faci ITP-ul in RO (cel putin pe noi, cei din aceasta zona a tarii ne scuteste de un drum anual de BG) dar ce faci cu asigurarea? Trimiti actele in BG? Sau?
|
Vorbesti cu unul din cei care se ocupa cu inmatriculari in Bg,ii dai copii dupa acte,iti plateste asigurarea si ti-o trimite pe curier cu plata ramburs.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning