![]() |
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
1 Attachment(s)
Dodge RAM 3500 + Rulota = Limuzina kitchoasa rau :lol: :lol:
|
ca pooola/.... sa ii dea foc.. pacat.. de ce sta suport sub ... kitch ala ..
|
1 Attachment(s)
wtf ....io nu mai inteleg :) ori supersport ori superlux
|
1 Attachment(s)
un CONSATEAN care mai are de invatzat :)))
|
O fi ceva folii taiate cu cutteru? nu imi vine sa cred :))
|
da.. pacat.. ca e de Cj... penal d'dreptu
|
in general astia cu tuningu asta periculos sunt oameni mai amarati ce is doresc si ei o masina sa atraga atentia asa ca o impodobesc cu ce gasesc ei , oua kinder, abtibilde, luminite etc....Dar nasol e ca sunt si oameni cu bani EXTRAORDINAR de tarani: eram la mare si am vazut in mamaia un X5 negru superfain cu semnu de la nike mare pe luneta :(( astia ar trebui impuscati
|
din pacate d'astia or fi multi ani inca, n-ai ce sa-i faci , asta e, oricum mai bine razi decat sa te enervezi :D
|
1 Attachment(s)
sa nu credeti ca sunt tari numa cu "nike" sau cu "adidas"... azi la mine la bloc o venit unu cu "oneill"
Mai smaker... :)) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce tampit potzi fi sa iti faci golfu de cacao
|
mercedes :lol:
|
1 Attachment(s)
OK.
aici e unca una. sa studiem putin imaginea care este afisata sub aceste litere. PARASOLAR - DANGEROUS ( i mean let's be serious, uitati-va ce fata de criminal are omu asta...mie DEJA mi-e frica ) SPOILER - someseni (i'm ok with that) 2 CUPE ..... astea de unde dracu au aparut ca e prima oara cand apare masina la un show, si asta de aia ca sau lasat inauntru TOATE masinile fara nici un criteriu de clasificare "tuning" daca era SALON de tuning atunci clar ca masina asta nu avea ce cauta acolo. deci cupele sunt ale altcuiva dar...trebe sa ne facem niste reputatie what the hell in rest......miau |
intrebare!!! ... gaura din plasa.. aia tunata din poza(stg jos)// e loc de carlig? sau ai lovit o musca mai mare????? criminala??? sau poate s-a infipt ceva gaina?? si pt resurcitare ai luat premiu??? .... fuck... me lost.... lumineaza-ne!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning