![]() |
Re: E36 - Bmw
chiar dragutza tipa de la Mc-drive.
|
Noroc MArean.... am citit cum ai descris drumul spre magazin... m-am tavalit de ras:)) dar stii de ce ?:)) in spatele "pistei" in incinta stadionului , mai exact in SALA SPORTIRILOR era magazin cu sucuri si cafea, nu stiu daca aveau si tigari :))
|
Quote:
|
Si mareane care este 1 ID LA 2 ZILE care sunt :):):):)ce tehnici ai de agatzat???:))) Sau cand urla remus urla si fetili cu id-u:)))?
Zi-o pana la capat acum... cum ai combinat-o la id pe miss Mec puisor?:)):):):):) |
Quote:
|
Quote:
face burn langa ea! in cazul in care nu-i cu masina face din adidasi! ea,lesina,el marean incepe sa faca drifturi in jurul ei pana o intoxica! cedeaza intr-un final... |
1 Attachment(s)
Quote:
stii ca te am la degetu mic:D:D:D.... taci ca te spun lu ( vezi in poza ) nu prea intelege lumea...dar eu stiu, si deja rad de ma doare burta :D |
sunteti criminali .. cred ca am citit pe topicul asta mai mult decat am citit vreodata in viata.. am dat si subscribe sa fiu la curent cu noutatile :lol:
bafta cu masina si cu caterinca! |
Asa imi place de tine :))) Mai ales cu Iguana aia e buna rau de tot ca e cu subinteles:)):):):):)
Imi iau si eu un sarpe.....ANACONDA!!!!!!!!!:)))))) sa vezi atunci mareane concurenta la femei :):):):):) |
4 Attachment(s)
Quote:
ACCEPT CONCURENTA...DAR E GREU CU MINE..LA ORA 9-25 AM ON LA "CATZELE" IN GRUP 96 DE FETE ONLINE+ CE OR STA INVIZIBILE:D:D:D...SI CU TOATE VB...FIE RAR SAU DES !!:D :lol: :lol: ON TOPIC...BRIAN PE LANGA CATERINCA de maine intru la treaba cu masina ANUNT OFICIAL USERII CARE URMARESC TOPICUL !!!vreau sa vad cum vor decurge lucrurile la asigurare ,daca imi vor evalua piesele la pretul corect,imi vopsesc masina culoare sufletului meu !!!pun 4 poze care pe mine PUR SI SIMPLU MA "INHIBA,DESCURAJEAZA,INTIMIDEAZA,EXCITA" BMW NEGRU IL VOPSESC VERDE !!!!SPER SA MA AJUTE DUMNEZEU !!! SA IASA CUM IMI DORESC !!! TOATA TREABA STA INTR-O SINGURA PERSOANA !!! MULTUMESC RAZVAN RICARDO PENTRU AJUTOR ! |
Quote:
de curiozitate,mergeau! on. spor la treaba Mareene,sa iasa cum vrea..[aia de le-o aratam eu!]ta! |
bafta la masina sa iti iasa din prima culoarea ce ti-o doresti:)):):):):):):)
Culoarea iguanei:):):):) Culoarea sarpelui:):):):):):):) |
Quote:
ASTA E MASINA...DACA NU O VOPSESC VERDE;)...FAC O COMBINATIE CU BOMBA ASTA DE MASINA IN 2 CULORI CU BARA AIA DE OZN :D:D:D IMI PLACE MULT DE TOT MASINA :lol: https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...pel-astra.html |
Am orbit cand am vazut presurile.....dumnezoooooooooooooooo:):):):):):):)
E modelul cu ecran in cotiera ?? cum sa comentezi de https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...d/page-12.html cand tu ai praguri de avion https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...pel-astra.html |
Quote:
E SEX MASINA :drunk: :drunk: :drunk: DATIAS PAMANT DE FLORI DOMNU PROPIETAR :D:bunch::bunch::bunch: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning