![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
Quote:
(nu stiam la ce msg sa ma astept dupa pm-ul dat de tine :lol: ) |
ii mai faci ceva??la motor?exterior?:P:Dte`ai mai gandit la motoru ala de 4.2?:PPoricum frumoasa masina si asa;)
|
Quote:
Momentan am comandat un set de stopuri ... sper sa ajunga. ar cam trebui intr-o saptamana si ceva sa le am ... 10x pt aprecieri :-) |
De ce asa tarziu stopurile? Poate ramai mai mult la intalniri sa apreciem si noi masina mai indeaproape, sa ne povestesti din performantele tale...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Acum vreo 2 ani veneam cam la toata intalnirile, dar datorita discutiilor ce aparea de fiecare data dupa o intalnire am decis sa nu mai vin. Poate in viitor :-) Performante ... nu prea am ce povesti Quote:
|
E adevarat ca ies discutii si ca sunt unii care poate nu au ce cauta acolo dar hai sa nu ne mancam de cwr si ne intalnim macar odata pe luna toti, am facut un thread pe bacau si daca vrei hai sa incercam ceva...
P.S. frumoase stopurile! |
Ce masina meseriasa ai mai Sfw. Cred ca ai bagat o gramada de bani in ea. Felicitari pt ce ai reusit sa faci.
|
Cred ca am mai vazut la o masina stopurile astea
Le comandasem si eu dar nu au ajuns... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
ai primit stopurile?
frumoase tare... nu este alt model mai reusit :) |
Quote:
|
Nu are legatura cu masina mea .... dar ... e noul rs4 mtm clubsport, supercharged ... 535 cai ... sunetul ala ma sperie :???: :???: :???: :shock:
https://www.youtube.com/watch?v=FBkX8GS5FoY |
Quote:
|
Nu e rau deloc :D, dar mergea fara chestia aia pe capota si cu jentile lui SFW cromate sau pe argintiu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2026 4Tuning