![]() |
Re: hai sa ne ajutam...sau nu!
are cineva idee unde pot sa fac un traseu de evacuare cap coada?
|
|
nu se incarca. m-ar interesa un nene sau ceva care aiba rabdare sa imi indoaie tzevile cum trebuie pe acolo ca nu exista nici un model nimic. is sa ma duc cu masina pe platforma pana acolo..... a expirat si ITP-ul.
|
|
Quote:
|
OK...dar la 73% transparenta dc nu ma insel este cam ca si cum nu ai avea...nu?
|
Quote:
Cam asa e ....,dar totusi daca pui 5% pe spate si pe luneta se inchide si fatza chiar daca pui de 73%. Oricum ideea era ca este folie omologata si pentru fatza... |
Ok.am inteles. Mersii.:)
|
Salutare tuturor . Imi cer scuze daca sunt off`topic . Am un VW Polo din 1995 si cred ca am sa ajung la nebuni daca nu rezolv problema asta odata !
Cititi va rog thread-ul meu si ajutati-ma daca puteti ( nu mi-a dat nimeni nici un reply, poate din caza ca nu au mai intalnit problema asta ) ! https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw/58810-problema-vw-polo.html Multumesc mult de tot si raman dator cu o bere ... |
are cineva idee de unde iau un catalizator mai ieftin pentru tico.. sau o teava care sa fie sudata mai bine care il inlocuiasca ?? .... stie cineva vrun atelier de tinchigerie ceva care sa-mi sudeze si mie toba ???multumesc de ajutor
|
unde gasesc un magazin de becuri smecher?? :-) caut un bec stroboscop auto...model potcoava
|
toate stroboscoapele sunt potcoava
|
mai sunt si din alea drepte ;) .. nu toate sunt potcoave ...
vezi poporului |
cumpar aparatura de vulcanizare completa,,,,,,,,,,CARE AVETI??????????????/
|
salut vreau sa omologhez si eu niste roti mai mari pt o nova gti din 2000.Unde trebuie sa merg,ca am intrebat la rar si mi s-a spus sa merg la bucuresti,dar nu prea am timp ca lucrez
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning