![]() |
Re: TXA
Quote:
|
Ce face supradoza de NFS la kinderi...:lol:
|
Asta cred ca doarme la DGH-u in portbagaj de stie asa multe... :))
Auzi, Clappy ..bunica ta e tigan ? :)) |
deci.....daca am suparat pe cineva spuneti , ca nu a fost cu intentie si dak am suparat imi cer scuze si nu trea' sa se faca atat tam-tam si sa stricam topicul cu toate aberatiile astea offtopic .... ;)
|
era o faza in taxi 2 parca.. cand se baga ala in portbagaj la nemti ... ;))
abea astept sa vad cursa |
Quote:
|
Clappy mai bine stateai in plm in bank ta si nu iti faceai cont..
|
a si clappy nu te luat tu cu piticu[xxs] , ca piticu[xxs] a realizat ceva , si pe deasupra are masina si e mult mai mare ca tine , garantez ca stie mult mai mult ca tine despre bmw-uri si despre DGH ....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
numai pentru TXA si DGH ;):)
dar de ursuletzul asta ce ziceti??? Attachment 205866 575 CP, 950 KG, fara NOS, TURBO, sau alte prostii (sic seba chinuit de talente) :rolleyes2 |
Quote:
|
tinand cont de raportul cp/kg e super tare,oricum e tare e masina,o sa ajungem si noi la performantele astea si anume la cp nu si la greutate cat de curand si ma refer la mine si la dgh...........iti mai trimit poze?le-ai primit pe celelalte dane?
|
Fra-M
Asta mi-am dorit si incerc sa realizez:multa putere pe un motor aspirat,toti cred ca daca isi pun turbo sau nos au rezolvat problema,nu e chiar asa usor de facut un motor de M turbo,in primul rand necesita multi bani,multa munca si multa inteligenta ca totul sa fie perfect si sa fii satisfacut la maxim si daca o sa-l fac turbo va fi totul ca la carte incepand cu biele,pistoane si tot ce trebuie sa nu-mi fie frica sa ma dau la masina ca nu cumva sa crape motoru'.V-am rugat ieri sa nu mai aberati dar se pare ca in fiecare zi mai apare cate unu care sa iasa in evidenta....nu mai are rost sa spun ca nu ma asculta nimeni...copii fara minte nu mai A B E R A T I .Respect pt toti cei care apreciaza ce am facut eu(D G H),Marius(TXA),si multi altii care au investit intr-o masina veche pe care altii ar duce-o la REMAT.E o pasiune a noastra pe care nimeni si nimic nu ne-o poate lua.....
|
Salut sunt un pusti de 17 ani si va admir pt. pasiunea voastra de a baga atatia bani intr-o masina mai veche , sincer sa fiu daca as avea si eu bani , masina , carnet as lua un urs si l-as prepara :) e masina care imi place cel mai mult . Va salut si spor la treaba sa va ajute DUMNEZEU sa realizati tot ce va doriti .
|
ce s-a intamplat pe 27 noaptea pe autostrada?ne zice si noua cineva?poate TXA!:))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
- Copyright 2026 4Tuning