![]() |
Re: E46 - Bagged
Va rog daca e sa vorbiti de alte masini vorbiti pe topicul lor... ca sincer nu am treaba cu nimeni, ca unai mai mare altai mai mica, respectati munca si atat...
|
Masina merita titlul de Stance,se poate spune ca a pus Romania
pe harta` Stance. Multa munca,pasiune si sacrificii care in final se vad in rezultatul acesta. Bravo colegu:) |
2 Attachment(s)
Ai o masina foarte frumoasa :D Bafta cu ea :) ! Am incercat si eu ceva.. :D
|
Domnu' Tupeu, am o intrebare: kit-ul camber e reglabil?
Si acum despre masina: Felicitari pentru ea si sa fie fara accidente/incidente, si vreau sa precizez ca nici o masina din Romania nu a devenit atat de cunoscuta in atat de scurt timp (desi proiectul a durat si s-a depus mult efort). :) |
Sydanel foarte tare desenu :) am vazut pozele cand leai postat dar nu am avut timp sa postez
precu, da este reglabil, cand mai da caldura o sa fac camberu fata si mai negativ, urmeaza si spatele dar mai incolo :D |
geniala masina.. imi place ca se dezvolta si la noi fenomenul stance style. felicitari, keep it low :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Se vede ca ai depus mult efort atat financiar cat si din punct de vedere al timpului. Imi permit sa pun un citat care l-am luat de pe stanceworks unde, bravo inca o data ai avut masina expusa, fiind primul roman care are parte de acest lucru
"Wow a firefighter can own a bmw ( no offence )? Romania is some nice country!" Asta spune tot. Ai crescut nivelul Romaniei. Respect! |
pe stancenation te refereai... am vazut fraza respectiva dar nu stiu cum sa o iau, de buna sau de rea... :)
oricum ar fi, ar trebui sa stie ce greu e la noi... din toate punctele de vedere :) |
Quote:
|
|
9 Attachment(s)
hmmm cred ca a facut curat cineva pe aici :D
oricum... sa continuam cu ceva poze, nu mai tin minte daca am postat la ce am lucrat dar postez acum si finalul :P am terminat rama ceasurilor, rezultatul dorit :) am adus si butonul de DSC la acelasi negru lucios, era ceva mai gri, si cu un drum am vopsit si rama de la geamuri/schimbator care era de pe alta masina, era gri mat. |
Ca de fabrica ! Foarte bine arata,felicitari !
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:56. |
- Copyright 2026 4Tuning