Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - Bagged (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/186089-e46-bagged.html)

tupeu 14-02-12 19:56

Re: E46 - Bagged

Va rog daca e sa vorbiti de alte masini vorbiti pe topicul lor... ca sincer nu am treaba cu nimeni, ca unai mai mare altai mai mica, respectati munca si atat...

alex_mecanicu2007 16-02-12 00:32

Masina merita titlul de Stance,se poate spune ca a pus Romania
pe harta` Stance.
Multa munca,pasiune si sacrificii care in final se vad in rezultatul acesta.
Bravo colegu:)

sYdanyel 21-02-12 22:05

2 Attachment(s)
Ai o masina foarte frumoasa :D Bafta cu ea :) ! Am incercat si eu ceva.. :D

precu 26-02-12 09:25

Domnu' Tupeu, am o intrebare: kit-ul camber e reglabil?
Si acum despre masina: Felicitari pentru ea si sa fie fara accidente/incidente, si vreau sa precizez ca nici o masina din Romania nu a devenit atat de cunoscuta in atat de scurt timp (desi proiectul a durat si s-a depus mult efort). :)

tupeu 26-02-12 11:39

Sydanel foarte tare desenu :) am vazut pozele cand leai postat dar nu am avut timp sa postez
precu, da este reglabil, cand mai da caldura o sa fac camberu fata si mai negativ, urmeaza si spatele dar mai incolo :D

Pustiu' 27-02-12 01:57

geniala masina.. imi place ca se dezvolta si la noi fenomenul stance style. felicitari, keep it low :D

precu 27-02-12 16:19

Quote:

Originally Posted by tupeu (Post 4901457)
Sydanel foarte tare desenu :) am vazut pozele cand leai postat dar nu am avut timp sa postez
precu, da este reglabil, cand mai da caldura o sa fac camberu fata si mai negativ, urmeaza si spatele dar mai incolo :D

noroc ca am sora in Cluj, cand mai vin in vizita la ea ma plimb toata ziua,poate,poate vad BMW-ul :)))

tigermotorsport 27-02-12 17:01

Quote:

Originally Posted by precu (Post 4903553)
noroc ca am sora in Cluj, cand mai vin in vizita la ea ma plimb toata ziua,poate,poate vad BMW-ul :)))

asteapta sa fie vreme frumoasa, ca acuma animalele de genu asta hiberneaza:lol:

precu 27-02-12 18:46

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 4903632)
asteapta sa fie vreme frumoasa, ca acuma animalele de genu asta hiberneaza:lol:

:)) sunt in domeniu stiu cum e cu "astea pe burta"(momentan pieton... nici nu am majoratu') dar am prezentat lucrurile ca si cum voi ati sti situatia...la sora mea ma duc numai prin mai :))

07LKY 27-02-12 19:01

Se vede ca ai depus mult efort atat financiar cat si din punct de vedere al timpului. Imi permit sa pun un citat care l-am luat de pe stanceworks unde, bravo inca o data ai avut masina expusa, fiind primul roman care are parte de acest lucru

"Wow a firefighter can own a bmw ( no offence )? Romania is some nice country!"

Asta spune tot. Ai crescut nivelul Romaniei. Respect!

tupeu 27-02-12 19:34

pe stancenation te refereai... am vazut fraza respectiva dar nu stiu cum sa o iau, de buna sau de rea... :)

oricum ar fi, ar trebui sa stie ce greu e la noi... din toate punctele de vedere :)

Manu_88 28-02-12 13:51

Quote:

Originally Posted by tupeu (Post 4903976)
pe stancenation te refereai... am vazut fraza respectiva dar nu stiu cum sa o iau, de buna sau de rea... :)

oricum ar fi, ar trebui sa stie ce greu e la noi... din toate punctele de vedere :)

Ar trebui sa o iei de buna...intr-un fel inteleg reactia...cu salariile astea de mizerie cu care sunteti platiti e greu sa crezi ca iti poti permite toate astea...totusi sunt sigur ca ai depus mult efort si ca ai facut multe sacrificii pt masina asta...asa ca apreciez munca in mod deosebit pasiunea si multumesc pt sentimentul de mandrie...pe care il am de fiecare data cand intru pe StanceNation,e placut sa vezi o masina cu numere de RO.

PDV_1989 01-03-12 15:45

Frumoasa masina , facuta cu bun gust :lol:.

http://www.stancenation.com/2012/02/...nia-with-love/

tupeu 03-03-12 16:35

9 Attachment(s)
hmmm cred ca a facut curat cineva pe aici :D

oricum... sa continuam cu ceva poze, nu mai tin minte daca am postat la ce am lucrat dar postez acum si finalul :P

am terminat rama ceasurilor, rezultatul dorit :) am adus si butonul de DSC la acelasi negru lucios, era ceva mai gri, si cu un drum am vopsit si rama de la geamuri/schimbator care era de pe alta masina, era gri mat.

mabial 03-03-12 17:22

Ca de fabrica ! Foarte bine arata,felicitari !

All times are GMT +2. The time now is 10:56.

- Copyright 2026 4Tuning