![]() |
Re: Intrebari si raspunsuri
Quote:
Sau o fi pur si simplu pentru ca atunci cand salvezi poza in *.jpg calitatea se reduce ;) |
3 Attachment(s)
salut,
ma poate ajuta cineva va rog? cum fac sa iau masina si sa o pun pe un alt fond? adica stiu cum, da nu iese tare realist. Un tip,ceva? |
fai umbra masinii dedesubt...si o sa para un pic mai reala ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
In speranta ca mai raspunde cineva la intrebari adresez si eu o intrebare: Cum faceti liniile sa para reale? Ex: conturul uinei portiere sau unei embleme, grila, brush, prelungire capota, definire praguri(spoiler) sau alte chestii de acest gen! Pun si o foto pentru exemplificare!
PS: Un tutorial mi`ar fi de mare ajutor. In imaginea prezentata problema e doar la prelungire capota, celelalte sunt exemplificari de pe original care nu stiu cum sa le fac! |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
2 cand salvez poza la quality dau la maxim (12) |
Quote:
PS: Ast si eu un raspuns la postu` de mai sus de la cei care mi`l pot oferi! |
2 Attachment(s)
Am si eu o problema si nu imi pot da seama ce sa fac...
Deci cand vreau sa copiez o parte dintr-o masina sau o janta sa o pun pe masina, se copiaza cumva in ceata ...nu stiu cum sa explic mai bine asa ca pun o poza in speranta ca ma puteti ajuta Am nevoie de un raspuns cat mai rapid va rog :D:D |
De ce nu ai casuta cu layerele si cu navigatorul ? :rolleyes2 eu fara ele nu pot sa lucrez
|
1 Attachment(s)
Cand selectezi lasso tool-ul, pe meniu' de sus trebuie să ai la feather, valoare cāt mai mică pentru o selecţie cāt mai clară. Vezi imaginea de mai jos.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Se da : una bucata masina si una bucata sticker.
Se cere: rezolvarea ecuatiei sticker+masina=efect realist :lol: Atasez si pozele cu pricna... Bine, imi iese, dar nu e realist, adica nu pare "prins de masina" . Ma poate ajuta cineva si la asta? |
Pune o poză să vedem cum īţi iese ţie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning