Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Intrebari si raspunsuri (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/18450-intrebari-raspunsuri.html)

EaGle 18-05-08 23:47

Re: Intrebari si raspunsuri

Quote:

Originally Posted by D@N_NSL (Post 1538715)
am si eu o intrebare de ce imi apar chestiile astea cand lucrez la o masina??

Ori ai sters din greseala un pic din poza, ori ai bifat ceva acolo la culori sa coloreze cu o anumita textura...
Sau o fi pur si simplu pentru ca atunci cand salvezi poza in *.jpg calitatea se reduce ;)

Razvan_SM 10-06-08 12:42

3 Attachment(s)
salut,
ma poate ajuta cineva va rog? cum fac sa iau masina si sa o pun pe un alt fond? adica stiu cum, da nu iese tare realist. Un tip,ceva?

frost_dani 10-06-08 14:22

fai umbra masinii dedesubt...si o sa para un pic mai reala ;)

OmB* 10-06-08 20:58

Quote:

Originally Posted by Razvan_SM (Post 1582602)
salut,
ma poate ajuta cineva va rog? cum fac sa iau masina si sa o pun pe un alt fond? adica stiu cum, da nu iese tare realist. Un tip,ceva?

eu unul rar schimb toata poza ... prefer sa las pamantu de sub ea original si sa schimb doar cerul sau ce e in spate .. intelegi tu

Vally_SPV 19-06-08 19:34

1 Attachment(s)
In speranta ca mai raspunde cineva la intrebari adresez si eu o intrebare: Cum faceti liniile sa para reale? Ex: conturul uinei portiere sau unei embleme, grila, brush, prelungire capota, definire praguri(spoiler) sau alte chestii de acest gen! Pun si o foto pentru exemplificare!

PS: Un tutorial mi`ar fi de mare ajutor. In imaginea prezentata problema e doar la prelungire capota, celelalte sunt exemplificari de pe original care nu stiu cum sa le fac!

D@N_NSL 20-06-08 00:03

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1540466)
Ori ai sters din greseala un pic din poza, ori ai bifat ceva acolo la culori sa coloreze cu o anumita textura...
Sau o fi pur si simplu pentru ca atunci cand salvezi poza in *.jpg calitatea se reduce ;)

asta era..cand salvam poza calitatea se reducea...acuma stiu ce tre sa fac sa nu mai scada calitatea pozei

Vally_SPV 20-06-08 00:09

Quote:

Originally Posted by D@N_NSL (Post 1602069)
asta era..cand salvam poza calitatea se reducea...acuma stiu ce tre sa fac sa nu mai scada calitatea pozei

ce`i faci? da`ne si noua pontu sau zi`ne problema pe care o intampinai

D@N_NSL 20-06-08 00:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Vally_SPV (Post 1602078)
ce`i faci? da`ne si noua pontu sau zi`ne problema pe care o intampinai

1 problema ca o aveam e pe pagina anterioara

2 cand salvez poza la quality dau la maxim (12)

Vally_SPV 20-06-08 00:35

Quote:

Originally Posted by D@N_NSL (Post 1602111)
1 problema ca o aveam e pe pagina anterioara

2 cand salvez poza la quality dau la maxim (12)

aaa ma gandeam ce e alta chestie, de multe ori iti salveaza la maxim.. depinde, alteori iti salveaza si la 8 :)

PS: Ast si eu un raspuns la postu` de mai sus de la cei care mi`l pot oferi!

bogdan100 25-06-08 20:22

2 Attachment(s)
Am si eu o problema si nu imi pot da seama ce sa fac...
Deci cand vreau sa copiez o parte dintr-o masina sau o janta sa o pun pe masina, se copiaza cumva in ceata ...nu stiu cum sa explic mai bine asa ca pun o poza in speranta ca ma puteti ajuta

Am nevoie de un raspuns cat mai rapid va rog :D:D

shantzu 25-06-08 20:27

De ce nu ai casuta cu layerele si cu navigatorul ? :rolleyes2 eu fara ele nu pot sa lucrez

Gabi 25-06-08 20:27

1 Attachment(s)
Cand selectezi lasso tool-ul, pe meniu' de sus trebuie să ai la feather, valoare cāt mai mică pentru o selecţie cāt mai clară. Vezi imaginea de mai jos.

bogdan100 25-06-08 20:29

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1612921)
Cand selectezi lasso tool-ul, pe meniu' de sus trebuie să ai la feather, valoare cāt mai mică pentru o selecţie cāt mai clară. Vezi imaginea de mai jos.

Multumesc, multumesc si din nou multumesc , de vreo 2 zile ma tot chinuiam sa fac sa iasa bine, si tot urat se vedea. Multumesc :lol:

Razvan_SM 25-06-08 21:54

2 Attachment(s)
Se da : una bucata masina si una bucata sticker.
Se cere: rezolvarea ecuatiei sticker+masina=efect realist :lol:
Atasez si pozele cu pricna...
Bine, imi iese, dar nu e realist, adica nu pare "prins de masina" . Ma poate ajuta cineva si la asta?

Gabi 25-06-08 22:03

Pune o poză să vedem cum īţi iese ţie.

All times are GMT +2. The time now is 16:14.

- Copyright 2026 4Tuning