![]() |
Re: Golf 3 - TDI, soft by Bitnet (Halchiu Project)
Am citit topicul de la cap la coada....ce vrei tu sa faci e brutal, spor la treaba (si la bani) ca ai mare nevoie;)
|
sunt curios cat dureaza pana cand le roluiesti si pe astea :P
|
Quote:
|
jantele le stiu de foarte mult timp si au fost si ale unui bun prieten tot pe un g3 care nu avea arcade si trebuia sa se dea cu masina foarte inalta ca sa nu frece si tot arata demential!sunt tare curios cand vor fi vopsite polisate incaltate si masina foarte low cum va fi!azi o sa ma apuc de arcadele de fata si de saptamana viitoare de petece ca are baba nevoie!marti am promisiuni ca, chiuloasa e gata de la polisat si portat dupa care o sa o duc la Ozun pt montarea axei si a arcurilor de supape mai dure si cine stie poate vom pune si niste supape mai mari acum daca am intrat in hora o sa si joc!Si tot saptamana viitoare o sa vina si blocantul de la Wavetrack!
|
Am primit acum telefon chiuloasa e gata portata si polisata urmeaza luni sa o duc la Ozun pt restul treburilor!wish me luck
|
Nu exagerez, admir ambitia ta si pasiunea de care dai dovada...as vrea sa te cunosc...
am inteles ca ai avut si un mk3 GTI :?: |
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
auzi, de ce nu faci o evacuare specific TDi? doua tevi(hornuri) orientate spre pamant, sub bara spate.. ar da f.bine!
|
planetarele le ai pe ale tale originale sau altele?
|
Quote:
|
planetara complata? cutie-fuzeta? sau cum?
|
Quote:
|
Hmmm cred ca am facut rost de a 2 -a aripa de golf 1!apropo stia careva ce greu se gasesc 2 aripi de golf 1 si nu mai zic ca noi mi se par prea $$$$
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning