![]() |
Re: pentru fete...!!! Cum agăti un baiat...
Quote:
si vbeam cu cei care citesc ... nicidecum cu tine .. cu tine am rezolvat cazul .. nu-mi permiteam sa spun despre cuvintele tale ca sunt aruncate... eu arunc cuvinte.. ca eu sunt mai de la balta.. asa.. ;) |
despre ale tale vorbeam. Credeam k te-ai prins...sarcasticule!
|
cand am zis ... cuvintele aruncate.. ma refeream la altceva..
oricum ... esti mult prea.. subtila , si sarcastica, si ironica .. ptr mine , te rog .. am o idee, stii ce ar fi ideal , din moment ce am incheiat discutia pe ym, atat de .. frumos .. cauta sa nu mai dai quote la vreun post de-al meu , asa voi face si eu cu ale tale, a ramas ca esti o scumpete de fata.. imaginea e perfecta.. ai inceput sa .. iti saruti fanii care ti-au sarit in ajutor cum ca ai fii o persoana extraordinara.. de parca eu as fii zis altceva.. si tot asa .. bine ? hai ... vbim .. pa pa .. |
Ma frumoshilor ...
Eu cred ca voi doi va potrivitzi ... De ce nu iesitzi la un suc si va rezolvatzi problemele "hormonale" acolo ??? Nu e mai " frumos" asa ? Stitzi cum e vorba aia ... polurile opuse se atrag ... Vad ca voi suntetzi de fiecare data in contradictoriu ... I-a vedetzi cum facetzi cu "intalnirea" aia ... Da sa ramana secreta ! :) |
aoleu..fata are pe cienva .... :lol: :lol: :lol: :evil:
|
dar vai .. ce nenorocire...
=)))) once in a lifetime opportunity =)) |
Quote:
Zic si eu asa ca unu care nu a mai pomenit femei... Da` si cand oi pomeni vreuna :) |
Quote:
ma lasi masca la faza asta, sa innebunesc:twisted::twisted: acum, dak voia, erai ca si agatat, uite asa se agata competent un baiat :D |
Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)
Scap motocicleta peste masina lor la semafor :rolleyes2
|
Quote:
Toate pana la masina... Daca nenea cu autobuzu Q7 ar "scapa" masina peste tine la stop ca sa te agate cum ti-ar sta ??? Ti s-ar spune AncaQ7 ?? :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Unde te-ai incadra? in rolul barbatului din scaunul cu rotile sau in cel al femeii care ii face... pedichiura!:lol: :lol: :lol:
|
Bluey, parca aveai alt avatar... :lol:
|
Quote:
Acum nu stiu unde sunt pozele mici ca sa pun altu.Si imi pare rau ca nu se vede animatia de la asta :lol: Clauditza bine ca nu te-ai abtinut tu sa intrebi :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning