![]() |
Re: Street Virus Team Brasov
Nebunii , nebunii vb lu RBO :D:D
Si nu mai raspunde asa repede ca aici nu e chat.Clar ?? ( sau mirc pt tine ) =)) |
vezi sa nu faci scurta la degete de-a atata tstat :lol:
|
1 Attachment(s)
Pentru cei in cauza :D:D uitati-va cine se afla intre mugur si alamaru in poza de mai jos :D:D
Am fost filiati :)) Maine poimaine vom aparea pe prima pagina a ziarelor cu titluri ca : "Mafia filata" sau "Mafia de gres" sau "Mii de cai putere, copii de bani gata au ajuns la "final" " =)) =)) =)) Vorba unora ;) |
bah u trebuia sa te faci ziarist ... ca te pricepi la titluri pt articole ... oricum mie-mi suna a amenintare ... :lol:
|
Clar frate.Trebe sa fim mult mai vigilenti B-) B-) si propun o intalnire pt stabilirea de noi masuri de siguranta in ceea ce priveste activitatile grupului infractional =))
|
Pai gabi de unde stii ca nu sunt :-" Si ai grija frate ca amenintare e cand iti zice ca iti da , de la 30 la 60 mil nu cand iti zice ca iti da de la 15 la 30 mil =))
|
Quote:
NOI:"Da ce la porcii mistreti le dati amenda??" =))=))=)) |
Freak tata la aia nu le da amenda;) Pe aia ii prepara la protap =))
|
vai n-am intrat o zi doua pe forum si deja....cate am pierdut :))
n-am apucat sa ajung la intalnire duminica...imi cer scuze, oricum nu eram persoana de baza :-P. n-am mai venit ca pe la 8 abia ajungeam de la munca si ... veneam si dormeam langa voi in cel mai bun caz. La cabana...sa fiti siguri ca nu scapati de mine, si mai ales nenorocitu ala de mugur care n-a mai dat un semn de viata si sta pe invisible de cand si-a luat RS :)) PS: nenorocit cu ghilimelele de rigoare :-P |
Anuntzati-va cu intalnirea sa vedem care vrea sa mai vina si sa-mi ziceti inc e camere vreti sa veniti ca dak nu va arde mama :D
|
Rbo eu si cu ada in principiu venim.Asta daca nu intervine ceva pana atunci.Asa ca momentan pune pe lista (dar cu semnul intrbari ) o camera cu un pat mare rezidential ;)) ( nebunii, nebunii , stii u RBO )
|
Asha ... deci pana acum cei care vin sigur sunt : RBO, Cristi, Ada, Mugur, Laura, Gabi, Vio, Budeanu + 2 prieteni Vio , Flow(?), Claudiu(?), Adi(?), So(?), Frate Gabi(?) ... cei cu ? nu se stie inca sigur daca vor aparea sau nu. Thunder rock a spus ca poate da si el o tura sa ne verifice sa vada ce facem si Nandi la fel... Cam atat momentan
|
INTALNIRE MAINE VINERI LA ORA 18:00 cei care au interese cu cabana ... IN PARCARE LA ROMAN ... PREZENTA OBLIGATORIE PT CEI CARE VIN SIGUR LA CABANA
|
ca asa vrea sapca...si daca cineva comenteaza sa i-o spuna lui in fata
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning