Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz de Cluj - CJ 28 GEF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/1677-matiz-cluj-cj-28-gef.html)

alexufo 04-04-07 20:56

Re: CE PARERE AVETI DESPRE MATIZU MEU

incidentul nu a fost asa mare dar a fost suficient ca dupa 2 zile de munca+un drum cluj-bucuresti sa mai stau o noapte sa refacem bara..

DACIA-Wrc 04-04-07 22:02

UFO respectele mele!, mare om

aleks 10-04-07 01:39

sincer, nu pot spune decat: esti nebun omule!!!
pe bune, si pentru asta, ai tot respectul meu
a iesit intr-un mare fel masina ta, jos palaria

nick_nasta 15-04-07 20:33

foarte frumos matizu` gef
mai pune poze sau trimite-mi un e-mail cu niste poze
salutare!

p.s. bafta latuning in continuare

alexufo 15-04-07 20:48

azi s-a intors de la debrecen...sa vedem ceva poze noi de acolo..

vladattila 11-05-07 08:49

Buna baieti si io aqm mi am comandat matizu si ar trebui sa vina cat de curand..si as dori si io ceva sfaturi prima data in privinta la audio boze si amplificatoare,totusi nu ceva de genu sa surzesc in masina ;)) dar totusi sa nu fie extra scump dar sa fie si fain...aveti ceva sugestii??de unde si ce??

nick_nasta 11-05-07 09:32

Quote:

Originally Posted by vladattila (Post 895564)
Buna baieti si io aqm mi am comandat matizu si ar trebui sa vina cat de curand..si as dori si io ceva sfaturi prima data in privinta la audio boze si amplificatoare,totusi nu ceva de genu sa surzesc in masina ;)) dar totusi sa nu fie extra scump dar sa fie si fain...aveti ceva sugestii??de unde si ce??

pai te duci intr-un magazin gen domo,altex s.a.
te uiti si iti iei ce iti place

nick_nasta 11-05-07 09:34

un mp3,2 boxe ovale pe spate,2 rotunde pe fata.
de preferat de inlocuit tableta din spate cu una din pal
si dupa....daca vrei amplificator si sub.....

vladattila 11-05-07 09:54

Ms mane...oricum ma refer la pret.. de exemplu as dori 2 boze q un amplificator...asa...ceva de genu sa aiba si volum dar nu sa surzesc cand o dau la max...q un amplificator ..cat ar costa astea??dar oricum ma duk sa ma uit dar totusi vreau si niste pareri....si parerea mea k ar fi cam mult 4 boxe mie mi ar ajunge 2 boze mai mari q amplificator asa mam gandit...c ziceti??

vladattila 11-05-07 12:10

pey io as dori 2 boze de 50 wati si un sub cu 600w dak se poate si nusst exact dak trebe amplificator si care ar fi potrivit dak trebe pt 2 boxe + un subwoofer...si dak as putea sa rezolv din 5-6 miliona sau cam cat mar costa toate astea....::???: ?:

nick_nasta 14-05-07 13:14

Quote:

Originally Posted by vladattila (Post 895854)
pey io as dori 2 boze de 50 wati si un sub cu 600w dak se poate si nusst exact dak trebe amplificator si care ar fi potrivit dak trebe pt 2 boxe + un subwoofer...si dak as putea sa rezolv din 5-6 miliona sau cam cat mar costa toate astea....::???: ?:

pai yo am dat 600 ron pe statie si subwoofer
mai e 100 ron cablaje
apoi boxele fata spate si mp3
nush daca gasesti mai ieftin

quick_5hifter 15-05-07 07:37

Ia vedeti voi 2 poate reusiti sa va gasiti reciproc pe messenger! Nu vi se pare ca discutati cam in afara subiectului? Inca vreo 2-3 discutii din astea si se va plictisi lumea sa mai citeasca topicul :|

@UFO: Nici nu s-a vazut la 4tuning day ca bara a fost lovita, foarte bine ati reparat-o...eu aflasem de la cineva, altfel nu imi dadeam seama.
Felicitari pentru lucrare! Buna treaba ati facut cu inlocuirea capotei! Asteptam poze noi :D

alexufo 15-05-07 17:19

pai nu a fost asa rau dar a trebuit putin timp sa fac putina carpeala

GEF style 27-06-07 23:58

rog moderatorul sa schimbe numele topicului in CJ 28 GEF MATIZ CLUJ...multumesc anticipat

banzay 09-08-07 17:49

Re: CJ 28 GEF - Matiz Cluj

Intrebare: la motor in afara de filtru, evacuare si cip tuning ai mai facut ceva ?

All times are GMT +2. The time now is 18:06.

- Copyright 2026 4Tuning