![]() |
Re:
Quote:
Ii exact ca si cum o zis nuiu, ai dacie da pui nush ce pe ea ( habar nu am cu ce scop ca dara tat dacie ramane orice sigla i'ai pune ) no asje ii si vento aiesta ... adica AMG PE VENTO II KITCH :chainsaw: |
Re:
Quote:
gusturile... asta e... nu le putem avea totzi la fel... mie unu nu im place ce o facut cu mashina |
Zander...e VolksWagen !!!:P...bafta
|
tat una'i! si io tat la aia ma gandeam care ii W si care ii V amu asta e :lol:
|
Re:
Quote:
si eu ce sa fac daca asta scrie pe masina? am zis faza asta pentru ca primul lucru pe care il vezi cand la masina aia e sticker-ul si atuncea am zis ca o puteti identifica mai usor!!!!o sa fac si o poza ca sa nu mai existe comentarii! |
baaaaaa!!!!!!!
poza aia nu are ce cauta aici mai bine nu o pune pune-o la kitch!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
da! o shtim ma... shi da, nu ne place! :lol:
|
in orasul ala frumos al vostru stie careva o masina frumoasa gen TOYOTA CELICA TURBO mai veche,90-92, cu faruri escamotabile?
as vrea sa o stiu si eu! |
ma am vazut-o az aia neagra... eram in trecere shi nici nu aveam ceva de scris sa las bilet :?
|
multumesc tekno, macar nu ai uitat de mine cand ai vazut o celica.
|
nu m-am gandit numa' dupa ce am plecat sa-i fi scris cu degetu pe geam :)
|
da ma si ce sa'i las scris ???
|
as
Veno'ul ala ar fi ceva daca nu ar mai avea stickerul cu AMG , cu ala se face de toata c****
|
Re:
Quote:
|
adevarul e ca si eu l-am vazut pe ala cu vento ala penal.masina nu ar arata rau daca nu ar avea AMG
poate cine stie are un 2,3 16v amg sub capota .looool |
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning