Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1619-poze-and-comentarii-exclusiv-masini-modificate-cluj.html)

ZanDer 11-09-05 21:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RA_2fast4u\"
ok nu crezi? du-te pana pe la autogara2 si acolo este un magazin cu piese...aproape sigur gasesti masina in fata magazinului si daca nu are un sticker cu AMG atuncea eu acuma vin si iti cumpar ce vrei(alcool ma refer=)) ) daca asta scrie pe masina ce sa fac? si dc am gusturi dc * ca nu m-am prins?

BA AMG II TUNER DE MERCEDES NU ARE NICI O LEGATURA CU VENTO CARE II WOLKSVAGEN ... INTELEGI MATALE ? asta numa daca nu are cumva motor de mertz, treaba care nu prea o cred ... ai inteles amu ?
Ii exact ca si cum o zis nuiu, ai dacie da pui nush ce pe ea ( habar nu am cu ce scop ca dara tat dacie ramane orice sigla i'ai pune ) no asje ii si vento aiesta ... adica AMG PE VENTO II KITCH :chainsaw:

tekno 11-09-05 22:29

Re:

Quote:

daca asta scrie pe masina ce sa fac? si dc am gusturi dc * ca nu m-am prins?

acuma ai intzeles de ce am zis ca ejti pe dinafara?
gusturile... asta e... nu le putem avea totzi la fel... mie unu nu im place ce o facut cu mashina

sfigmo 12-09-05 07:46

Zander...e VolksWagen !!!:P...bafta

ZanDer 12-09-05 08:17

tat una'i! si io tat la aia ma gandeam care ii W si care ii V amu asta e :lol:

RA_2fast4u 12-09-05 13:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
Quote:

ok nu crezi? du-te pana pe la autogara2 si acolo este un magazin cu piese...aproape sigur gasesti masina in fata magazinului si daca nu are un sticker cu AMG atuncea eu acuma vin si iti cumpar ce vrei(alcool ma refer=)) ) daca asta scrie pe masina ce sa fac? si dc am gusturi dc * ca nu m-am prins?

BA AMG II TUNER DE MERCEDES NU ARE NICI O LEGATURA CU VENTO CARE II WOLKSVAGEN ... INTELEGI MATALE ? asta numa daca nu are cumva motor de mertz, treaba care nu prea o cred ... ai inteles amu ?
Ii exact ca si cum o zis nuiu, ai dacie da pui nush ce pe ea ( habar nu am cu ce scop ca dara tat dacie ramane orice sigla i'ai pune ) no asje ii si vento aiesta ... adica AMG PE VENTO II KITCH :chainsaw:

da mah trust me ca stiu ca amg e tuner de mertzan!!!!nu sunt ata de in plop wtf!!!
si eu ce sa fac daca asta scrie pe masina? am zis faza asta pentru ca primul lucru pe care il vezi cand la masina aia e sticker-ul si atuncea am zis ca o puteti identifica mai usor!!!!o sa fac si o poza ca sa nu mai existe comentarii!

DaNuTzU' 12-09-05 14:24

baaaaaa!!!!!!!
poza aia nu are ce cauta aici mai bine nu o pune
pune-o la kitch!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tekno 12-09-05 17:07

da! o shtim ma... shi da, nu ne place! :lol:

andreitentean 12-09-05 17:46

in orasul ala frumos al vostru stie careva o masina frumoasa gen TOYOTA CELICA TURBO mai veche,90-92, cu faruri escamotabile?
as vrea sa o stiu si eu!

tekno 12-09-05 19:19

ma am vazut-o az aia neagra... eram in trecere shi nici nu aveam ceva de scris sa las bilet :?

andreitentean 12-09-05 19:24

multumesc tekno, macar nu ai uitat de mine cand ai vazut o celica.

tekno 12-09-05 19:48

nu m-am gandit numa' dupa ce am plecat sa-i fi scris cu degetu pe geam :)

ZanDer 12-09-05 23:02

da ma si ce sa'i las scris ???

Vladutzzz_sv 12-09-05 23:09

as

Veno'ul ala ar fi ceva daca nu ar mai avea stickerul cu AMG , cu ala se face de toata c****

Piry 13-09-05 09:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
da ma si ce sa'i las scris ???

stai sa ma gandesc.... cum ar suna... aaa... \"suna-ma te rog 074* 89345485874378487953IMPORTANT\" o fost destul de usor asai?

alexufo 13-09-05 09:52

adevarul e ca si eu l-am vazut pe ala cu vento ala penal.masina nu ar arata rau daca nu ar avea AMG
poate cine stie are un 2,3 16v amg sub capota .looool

All times are GMT +2. The time now is 16:52.

- Copyright 2026 4Tuning