![]() |
Re: GTA San Andreas 4Tuning
Cristy ce program folosesti?Eu am incercat cu zmodeler dar nu imi deschide .dff-urile
|
Sunt blocate tocmai pentru a preveni modificarea. Incearca RW Analyze sau DFF unlocker.
|
5 Attachment(s)
Dacia break a lui Dacistu am deblokt`o in mai putzin de 3 min;) cu 'RW Analize'
Am facut o dacie noua,break.(:lol:) AUTOR ORIGINAL:MaMut EDITARE(Tuning):Dacia_1310(me;)) Tin sa anuntz k main este foarte mult de lucru tocmai de aceea acuma pun doar pozele:-) Modificari: *ARIPI EVAZATE(STIL RALLY); *HAION MODIFICAT(ACOPERIT NR SI STERS TOT DE PE EL) *VOLAN NOU(RALLY) Urmeaza sa mai modific rotile si spoilerele. |
Dumnezeule :shock: fa-ne o favoare si sterge-o.
|
Quote:
|
Asa e, tu te pricepi mai bine ... :rolleyes2
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Cristi cand ai timp:arrow:
multumesc;) |
Quote:
Aaaa...si el face mashini ca mn,k noar el m`a invatzat modding;):D Dar va zic eu k dacia asta break va fi faina,dar mai imi trebuie idei de tuning.PLS va rog,o idee,ceva!(nu glume de genu k"o idee.. sterge`o") |
Quote:
|
Vreau doar sa va spun ca eu am pus multa pasiune si multa munca pentru Dacia 1310 Break TX,am facut-o pentru ca e unul din modelele mele preferate atat in joc cat si in realitate:)
Cine o modifica fara sa mi ceara dreptul n-are decat sa o faca:) Prin asta se dovedeste "bunul simt"pe care il are si in orice caz la un model de dacie break "TX"ca cel facut de mine nu ii va sta niciodata bine "tunat"oricat de greu s-ar lucra la asa ceva. Masina asa a fost facuta incat sa arate bine doar asa cum a venit ea din fabrica. Va doresc multa bafta,si multumesc celora caror imi respecta munca... Salut respectuos din partea Dacistului... |
Quote:
|
Pt gta vice city nu se baga nimeni?
|
7 Attachment(s)
Salut la toata lumea.........:D
Revin cu o noua mashina,la care nu s`a gandit nimeni! DACIA 1310 SPORT RAT STYLE TUNING AUTOR ORIGINAL: DANIEL MARINESCU(Dany) EDITER(TUNING): Dacia_1310 AA..si nu mai zicetzi k ma bag peste topicul lui dar cum am mai spus:la un mod se lucreaza in echipa;) Enjoy,deocamdata doar de poze:-( k mashina are o gaura pe acoperis si mai trebuie sa fac cv la bara fatza;) In poze nu se vede dar culoarea totala a mashinii este o textura cu rugina,dar mate`ul fff000 face k culoarea sa fie aleasa;) |
5 Attachment(s)
bai Dacia_1310 ma bucur ca ai invatat sa pui autori
Auzi crysty uite aici masina adevarata: Attachment 1834991 Attachment 1834992 Attachment 1834993 Attachment 1834994 Attachment 1834995 |
| All times are GMT +2. The time now is 08:57. |
- Copyright 2026 4Tuning