Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand Design - Provocari (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/160205-freehand-design-provocari.html)

Yonutz_Design 18-12-10 21:57

Re: Freehand Design - Provocari

6 Attachment(s)
sper sa faca Evo poll-ul:D

deci,

Tema: Dacia Logan
Participanti:
Dacia 1310
Laurentiu-91
Shu.lee
Silviun95
Yonutz_Design

:arrow:SUCCES TUTUROR:arrow:

silviun95 19-12-10 10:09

Quote:

Originally Posted by Yonutz_Design (Post 3909269)
sper sa faca Evo poll-ul:D

deci,

Tema: Dacia Logan
Participanti:
Dacia 1310
Laurentiu-91
Shu.lee
Silviun95
Yonutz_Design

:arrow:SUCCES TUTUROR:arrow:

Hai mai..nu stiu dar mi se pare expirata..daca vrei mai bine facem alte masini..ca nah, toti am mai evoluat de atunci

Evoluzione 19-12-10 10:20

Intradevar nivelul la acre ati ajuns e peste cel care il reprezinta provocarea. Dar nu ar fi problema daca voi vreti sa facem pollul. Participanti pentru sau contra sa se anunte.

Va amintesc, celoralti ca nu avem timp sa verificam fiecare zi fiecare pagina. Cand e gata termenul unei provocari, postati aici un recapitulativ cu lucrarile, ai cui sunt lucrarile si tema exacta.

Yonutz_Design 19-12-10 13:43

Salut!Am decis impreuna cu cativa useri sa anulam aceasta tema cu Dacia Logan deoarece desenele sunt facute de ceva timp si majoritatea a evoluat in executarea desenelor.O inlocuim cu un concept creat de voi dupa ideile voastre care sa aiba la baza stilul brandului Dacia, adica linii de design aspecte ce se gasesc in modele existente.

Asteptam cat mai multi participanti. :D

sergini0 22-12-10 19:35

2 Attachment(s)
Propun o nouă provocare: Mercedes-Benz W123 sau C123
Fiecare poate desena ce versiune vrea, atāt prima cāt şi cea cu facelift, atāt de competiţie cāt şi stock.
Termen limită:
22 ianuarie 2011 (o lună)

Nu am mai propus provocări şi vreau să văd dacă mai există desenatori pe secţiune cu gusturi comune īn materie de maşini.

dragos musteata 26-01-11 21:41

2 Attachment(s)
avand in vedere ca chalange-u lu sergini0 a expirat propun eu unul nou...la alegere....muscle sau hot daca imi permiteti.....termen limita 06-feb-2011
Opera sa ramana clasica....NO TUNING.... am ales aceste minuatii pe roti....o faceti pe care doriti

balint 28-01-11 13:12

pot sa ma bag si eu

dragos musteata 28-01-11 17:51

chiar te rog....cu cat mai multi cu atat mai bine

silviun95 29-01-11 20:48

Quote:

Originally Posted by sergini0 (Post 3919632)
Propun o nouă provocare: Mercedes-Benz W123 sau C123
Fiecare poate desena ce versiune vrea, atāt prima cāt şi cea cu facelift, atāt de competiţie cāt şi stock.
Termen limită:
22 Ianuarie 2011 (o lună)

Nu am mai propus provocări şi vreau să văd dacă mai există desenatori pe secţiune cu gusturi comune īn materie de maşini.

Sergiu..daca mai prelungesti termenul intru..trebuie sa fac un merc din asta..ca am avut si eu unul ;;)

red_fury 01-02-11 21:29

Salut! Daca se prelungeste termenul pt Mercedes cred ca ma bag si eu:D

silviun95 02-02-11 09:12

1 Attachment(s)
Mercedesul pentru Sergiu >>

sergini0 03-02-11 10:37

Īmi pare rău Silviu, dar nu a dat nimeni niciun semn de viaţă pānă să se īncheie termenul şi m-am gāndit că nu e nimeni intersat, din această cauză nici eu nu prea am lucrat la al meu. Azi voiam să mai lucrez la el că am puţin timp īn vacanţă şi am intrat şi pe secţiune să văd ce se mai aude, mă bucur că ai răspuns la provocare, şi īncă cu ce:D. Cred că nu īţi rămāne decāt să īmbătrāneşti pānă mă aştepţi pe mine...
@red_fury, se prelungeşte, sigur e gata al tău īnainte de-al meu, deci oricine mai vrea să intre are timp că la mine merge greu:???:.

red_fury 04-02-11 20:48

1 Attachment(s)
Scuzati intarzierea.
Gata si mercedesu' meu

red_fury 06-02-11 19:51

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dragos musteata (Post 4024143)
avand in vedere ca chalange-u lu sergini0 a expirat propun eu unul nou...la alegere....muscle sau hot daca imi permiteti.....termen limita 06-feb-2011
Opera sa ramana clasica....NO TUNING.... am ales aceste minuatii pe roti....o faceti pe care doriti

Un Chevrolet Camaro SS de la mine:D:D Ne se mai baga chiar nimeni avand in vedere ca astazi e ultima zi? balint?

ANDR31 07-02-11 09:39

Propun și eu o provocare:
Tema: Rally car (80-90)
Poate participa oricine la challenge cu oricate desene/masini diferite (Lancia, Fiat, Mini, Subaru, Ford, Audi, Renault).
Termen: 7 aprilie 2011
Ar fi indicat sa desenati masiniile clasice.

All times are GMT +2. The time now is 08:00.

- Copyright 2026 4Tuning