Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Focsani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani.html)
-   -   Off-Topic (https://forum.4tuning.ro/610-focsani/159893-off-topic.html)

johnsonxxl 20-08-10 14:04

Re: Off-Topic

bah apropo..ati dat-o intr-un off pe cafenea si pe masinile membrilor de toata frumusetea..vb aici ca de aia e deschis

Artcafee 20-08-10 14:05

vn-08-nen gasesti la Practiker la raionul gradina undeva la 40 ron

valitataye 20-08-10 14:05

nen,ia senzor de miscare ptr becul ala si se aprinde doar cand se apropie cineva nu sta non-stop aprins si ai rezolvat problema:lol:

vn-08-nen 20-08-10 14:18

@ArtCafee - Ms o sa ma uit
@Valy - Trebuie sa sparg peretele sa ii trag fir de la bec sa fac la loc ... si nu imi place cu senzori ... si asa o sa punem de miscare , senzori prin gradina si fum prin casa , camere video ...

Chestia aia mie imi place mai ales sunetu cand se prajeste tantaru :x :X :X

vn-08-nen 20-08-10 14:20

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3598148)
bah apropo..ati dat-o intr-un off pe cafenea si pe masinile membrilor de toata frumusetea..vb aici ca de aia e deschis

Las mai ... e de la soare ... fiecare cu problemele lui ... :D :P ...

Sonny™ 20-08-10 15:24

oricine e bine venit la "plimbare" nu se pune problema ca e nou ca e vechi...da ce ma eu sunt peste sa aduc fete...:)):)):))

nu e vorba ca mam saturat de apa, dar eu am fost de 2 ori anu asta la mare si daca pretenasii nu au cum sa mearga macar un week.end la padure sa mergem...si asa ca pana week.endul viitor are toata lumea timp sa se hotarasca daca merge sau nu...;)

valitataye 20-08-10 15:43

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3598314)
oricine e bine venit la "plimbare" nu se pune problema ca e nou ca e vechi...da ce ma eu sunt peste sa aduc fete...:)):)):))

nu e vorba ca mam saturat de apa, dar eu am fost de 2 ori anu asta la mare si daca pretenasii nu au cum sa mearga macar un week.end la padure sa mergem...si asa ca pana week.endul viitor are toata lumea timp sa se hotarasca daca merge sau nu...;)

da asa este,facem o lista cei care merg?:)))

Sonny™ 20-08-10 15:45

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3598363)
da asa este,facem o lista cei care merg?:)))

nu inca...e mult prea devreme pentru o lista dar ar fi bun ca cei care vor sa mearga sau nu sunt siguri inca...sa se anunte;)

vn-08-nen 21-08-10 09:03

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3598367)
nu inca...e mult prea devreme pentru o lista dar ar fi bun ca cei care vor sa mearga sau nu sunt siguri inca...sa se anunte;)

Pei unde sa mergi ? Hotarati-va unde ... Eu zic la o padure , facem un gratar , cheta , stam la umbra ... vorbim ...
Locatia ! Scopul ?! Durata ?!

Nu esti peste mai , glumeam si eu . ;)

_Cox_ 21-08-10 23:24

Oke sa terminam aceea cacealma se poate verifica ca userul acela nu este al meu eu unul singur acesta pe care il folosesc , nu inteleg daca omul zicea ca-i place loganu de ce nu raspune la PM.
Nu acuzati aiurea john nu spune sa primesc eu ban ca nu am de ce.
Nen vad ca ai un stereo tip "Cox cu loganu lu tasu" poate nu am tata, te-ai gandit si la asta?

johnsonxxl 22-08-10 01:17

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 3601047)
Oke sa terminam aceea cacealma se poate verifica ca userul acela nu este al meu eu unul singur acesta pe care il folosesc , nu inteleg daca omul zicea ca-i place loganu de ce nu raspune la PM.
Nen vad ca ai un stereo tip "Cox cu loganu lu tasu" poate nu am tata, te-ai gandit si la asta?

nu am nimic cu tine..nu te cunosc nu ma cunosti...eu tind sa cred acelasi lucru pe care l-am spus si cam asta ar fi..no offence ;)

vn-08-nen 22-08-10 09:00

Quote:

Inseamna ca esti facut la eprubeta :D Cum sa nu ai tata ?!? Nu te supara dar cam bate la ochi asa ...

Yakuza007 22-08-10 13:12

Quote:

:))...gata cu off topicul ma...A fost o greseala...Si nen lasa-l ma in pace....

valitataye 22-08-10 13:51

Quote:

Originally Posted by Yakuza007 (Post 3601887)
:))...gata cu off topicul ma...A fost o greseala...Si nen lasa-l ma in pace....

De ce crezi ca ii zice sectiunea OFF-Topic??E libera discutie aici yakuza

Yakuza007 22-08-10 14:04

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3601949)
De ce crezi ca ii zice sectiunea OFF-Topic??E libera discutie aici yakuza

Da nu va mai luati de el...La asta ma refer:-p;).....

All times are GMT +2. The time now is 06:06.

- Copyright 2026 4Tuning