![]() |
Re: Masina suprema
Masina e inca in Italia... dar cred ca Carlex o va vinde foarte repede... Pun pariu pe Casuneanu
Vedem noi ^^ |
:-)...nu fii atat de sigur...:P
|
daca tot e voie sa visam: lancia delta s4 evoluzione sau audi sportquatro s1/e2. alea de grupa b, nu versiunile de strada...
|
sau F60 - FXX...:P
|
masina mea preferata e ferrari f430 scuderia
super masina |
Toate de la Mercedes si Renaultul meu 11 :))
|
Nissan GTR 35 V-Spec :D (se anunta 550 de cai . . . ruperea asfaltului / cauciucului )
|
Quote:
Noi avem in curte GT-R - ul si pot spune ca este un monstru !!! In acelasi timp nu am condus masina mai manevrabila si mai stabila ca aceasta :-) Cat despre plecare de pe loc...cu launch control activat...Orgasm direct !!! Come and see 4 yourself !!! |
Masina suprema! Pai daca e sa o iei k masina suprema de uz zilnic si singura masina detinuta atunci ar fi RS6 daca as mai avea si altele masina ideala ar fi fost Lamborghini Reventon.
|
Masina ideala prima data trebe sa fie foarte sigura si puterea pe care o dezvolta sa fie foarte controlabila . Sigur trebe sa fie in primu rand 4x4 cu un motor puternic da nici sa umbli pe la pompa din 300 in 300 de km ca asa nu mai e ideala ...poti sa te duci pe benzina datorita rezistentei la temperaturi si a performantei cu pretentii mici sau poti sa mergi pe diesel unde ai consum redus cu multi cai putere si forta dar minusul e ca ii mai pretentios ca benzina . Trebe sa aibe suspensii reglabile care sa se ridice destul de mult , sa aibe un design si un confort calumea si sa fie rezistenta...Eu rezultatul pt mine il vad cam asa : un Audi allroad da sa se ridice mai mult , cu motorul diesel de la bmw de 3 litri biturbo de 286 cp , sa zic ca mai imprumutam si X drive , sistemele de offroad de la Range Rover ..sasiul si elementele de siguranta sa fie din ce are mai bun volvo ! si interiorul sa fie din ce are mai bun mercedesu ca si calitate si nu ca si lux neaparat ....a si era sa uit si pretu sa fie undeva in jur de 10.000 de euro .
|
Quote:
|
L200 :X si Carrera gt :X
|
Quote:
Si e si mai ieftina... 9000EUR |
M3 E46 CSL o masina extraordinara din pct meu de vedere:X
|
intr`adevar o masina superba cu un design foarte agresiv,asa cum NU multe masini au si performante pe masura ;) ai gusturi bune :D
>>>>>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=2VwWXdFP6ZA <<<<<<<<<< |
| All times are GMT +2. The time now is 21:45. |
- Copyright 2026 4Tuning