![]() |
Re: Sound Of Speed Galati
nam zis de 1.6 16v sa nui supar pe haw si jdm...:)))))))))))))
|
:)))..asta e parerea mea, acuma nu stiu..
|
vezi ca jdm are 1.6 16v 160 cp stock...
|
si mai zici de motoarele mici :))
|
bine..nici pe mine nu mar deranja un fiat 500 abarth..dar in fine..hai sa nu mai poluam topicu....ati inteles voi ideea...under 110cp tuning...no way...
|
imi vine sa plang, am 109 =)))))))))
|
ce atata motoare si masini potente...eu cu daewoo cielo.... daewoo fratilor firma de frigidere televizoare...acum vreo 5 zile m-am dat de la modern pana la planet cu un opel vectra nou 2004 2005 cam asa...i-am dat fum...a deschis geamul omul bazat si a zis: ne dam? am zis hai sa ne dam...nu ma asteptam sa il iau...deja dintr-a 2a am inceput sa il pierd.... bine e corean cielo meu de aia trage asa :D
PS: nu ma laud, dar totusi si motorul mic face treaba...bine daca ai o evacuare cap coada..o admisie...nu prea ma pricep eu cu mecanica si cu motoarele si cu cititul in brosuri...culmea e ca am diploma de mecanic auto :))) |
din curiozitate, ce motorizare avea?
|
cea mai slaba...nu am idee cred 1.4 90 hp 110 hp habarnam, iti dai seama cea mai slaba motorizare
|
poate opel astra zici..
|
|
ai dat ori de vreun 1.9 cdti sau 1.6 twinport, nu cred ca ai dat de vreun 2.8 v6 turbo :))
|
de parca opel vectra o fi vreo mare sportiva....are 2 tone..si daca avea cel mai mic motor..in fine...nu stiu care e concluzia...ca un cielo de 1.5 face o vectra de 1.6 probabil....tare....asteptam discutia cand un cielo cu let face vreo masina de peste 200 cp..
|
Quote:
Quote:
scuzati-ma ca intervin dar lumea mai ia in considerarea si consumul in ziua de azi cu cat motorul este mai mic si poti scoate de la el ceva multumitor cu atat mai bn .......sedici nu inteleg ce are 1.6 16v ce vrei sa spui ca nu te inteleg?? sedici tata degeaba ai motor mare daca na-i bani sa-i bagi benzina si sa-ti platesti asigurarea... si stai cu masina in fata blocului (cunosc multi care stau cu masinile in fata blocului ) |
da frate...bani de benzina nus..da bani de beculete..leduri..dungi..eleroane de prost gust..neoane..tipsuri cu leduri..difuzoare zgomotec...stickere..autocolante...capace (eventual cromate sau cu spinere)...huse, nuci de schimbator cu leduri si cduri cu manele sunt nu?....
ideea e ca nu exista din prinvinta mea compromis..o masina sa fuga si sa consume putin..nu exista....deci..mi se pare cine sia cumparat masina pentru consum...sa o lase de consum..cine sia luat masina pretabila tuningului...sai dea bataie... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:48. |
- Copyright 2026 4Tuning