Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

steaua23 12-03-10 15:24

Re: Machetele mele - steaua23

Multumesc pentru aprecieri. Ma refeream ca e mai putin detaliat decat subaru prezentat unpic mas sus.

ciprian_f 12-03-10 18:03

interesant "combo-ul" coloristic de la interior. masina asta nu-mi place nici sa ma picuri cu ceara:x

radu_bv 12-03-10 19:05

Foarte frumos 350Z-ul.....felicitari Andrei....ai o colectie SUPER !!!

steaua23 12-03-10 19:15

@radu_bv: merci. Nici a ta nu e mai prejos

@ciprian_f: mie imi place in realitate sa o vad ... dar parca nu as da bani sa fie masina de zi cu zi.

radu_rs 12-03-10 23:10

Andrei, colectia ta de machete este frumoasa si prospera de la zi la zi. :>
La scara 1/1 masina este vis, consuma mult si se simte bine la 7000 Rot/min, cam atat de masina la scara reala. Cat despre macheta... este la fel de bine detaliata (per total) ca si Subaru Impreza alb pe care l-ai prezentat, iar diferenta de culoare este insesizabila. Daca nu spuneai, nu observam.

steaua23 15-03-10 16:13

Merci de aprecieri Radu.
Azi am primit oficial confirmarea ... si de incepand de maine o sa prezint 4 machete ceva mai putin intalnite (cel putin aici). Nu neaparat mult mai calitative, dar ceva mai rare :)

enDzo 15-03-10 17:16

Progresezi, nu gluma... oricum foarte frumoase Autoart-uri ai ales... sunt curios care sunt cele 4 surprize... bafta...

steaua23 16-03-10 11:12

15 Attachment(s)
Merci. Momentan mi-au sosit doar 2, dar maine cred ca vin si celelalte. Macheta prezentata azi cred ca e destul de rara, cel putin aici pe forum.

Ford Crown Victoria Police - AutoArt 1:18

Mie mi-a placut mult ideea de macheta de politie, chiar daca realizarea ei are lipsuri. Din cate stiu e destul de veche, dar totusi e lucrata atent. Rotile spate au arcuri pentru suspensie desi masina nu se lasa foarte mult, iar partea de sub masina e realizata cu multe detalii. In portbagaj exista o roata de rezerva alaturi de o pusca si alte instrumente. Atat motorul cat si interiorul sunt realizate atent, cu detalii suficiente. Intre locurile din fata si spate exista un geam despartitor ca in realitate.
Macheta nu are mocheta, iar usile se deschid destul de putin. De asemenea farurile au nituri, dar macheta mi-a placut prea mult ca sa ma uit doar la partile mai putin reusite.
Are aproximativ 29cm lungime si o greutate destul de mare pentru o macheta.

THUNDER77 16-03-10 11:43

Superba politista !!!!!!!!!!!!!!! Daca avea shotgun-ul prins de bord si un calculator ;) era si mai si ! Felicitari pentru ea , este superba oricum !

promo 16-03-10 13:17

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3189146)
Merci. Momentan mi-au sosit doar 2, dar maine cred ca vin si celelalte. Macheta prezentata azi cred ca e destul de rara, cel putin aici pe forum.

Ford Crown Victoria Police - AutoArt 1:18

Mie mi-a placut mult ideea de macheta de politie, chiar daca realizarea ei are lipsuri. Din cate stiu e destul de veche, dar totusi e lucrata atent. Rotile spate au arcuri pentru suspensie desi masina nu se lasa foarte mult, iar partea de sub masina e realizata cu multe detalii. In portbagaj exista o roata de rezerva alaturi de o pusca si alte instrumente. Atat motorul cat si interiorul sunt realizate atent, cu detalii suficiente. Intre locurile din fata si spate exista un geam despartitor ca in realitate.
Macheta nu are mocheta, iar usile se deschid destul de putin. De asemenea farurile au nituri, dar macheta mi-a placut prea mult ca sa ma uit doar la partile mai putin reusite.
Are aproximativ 29cm lungime si o greutate destul de mare pentru o macheta.

faina.... mocheta nu se poarta..ca o murdaresc infractorii hahahah

inchains0 16-03-10 13:40

Frumos model, genul de masina care imi place asa ca........ buna alegere ai facut!!! :peace:

ksm170 16-03-10 13:44

AUTOart-urile vechi sunt mai bine finisate decat cele noi...
cat a costat macheta?

steaua23 16-03-10 13:50

Ma bucur ca va place.
Macheta a fost 200 ron. Nu ma plang de finisaje. Partea slaba e cu balamalele la usi care nu permit deschiderea completa. Totusi pentru o macheta din 98 ... e bine si asa.

radu_bv 16-03-10 14:51

Foarte foarte frumoasa. imi place extraordinar de mult. Vezi poate faci rost si de modelul vechi de Crown Victoria de politie sai le ai pe ambele:-P
FELICITARI:!:

model collector 16-03-10 15:45

Foarte adevarata macheta! De unde ai luat-o e-bay?

All times are GMT +2. The time now is 02:37.

- Copyright 2026 4Tuning